Πώς η PVL θα σε βοηθήσει να βρεις σταθερή δουλειά στις ελληνικές βιομηχανίες

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πώς η PVL θα σε βοηθήσει να βρεις σταθερή δουλειά στις ελληνικές βιομηχανίες
O Βασίλης Καμπούρογλου βρήκε δουλειά σε μεγάλο εργοστάσιο μέσα σε μια εβδομάδα, εργασία που διατηρεί μέχρι σήμερα 8 χρόνια μετά.

Ο Βασίλης Καμπούρογλου γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στη Λιβαδειά. Δε χρειάστηκε να αφήσει τον τόπο του λόγω κάποιας δουλειάς στην Αθήνα ή τις γύρω περιοχές, αφού η μετακίνηση από και προς την εργασία του, παρέχεται δωρεάν. Ξεκίνησε ως ανειδίκευτος εργάτης και όταν συνάντησε τους ανθρώπους της PVL EFFECTIVE DEVELOPMENT, βρήκε τη δουλειά που διατηρεί ακόμα και σήμερα, 8 χρόνια μετά, σε μεγάλο εργοστάσιο στα Οινόφυτα.

Έκανε μια όμορφη οικογένεια και κατάφερε να σταθεροποιηθεί οικονομικά, αποκτώντας τη θέση που επιθυμούσε με προσωπικό κόπο και δουλειά, αλλά και χάρη στην ευκαιρία που του δόθηκε, την οποία «έπιασε από τα μαλλιά». Και τα κατάφερε.

Στη δουλειά από μικρός!

Από μικρός ήταν «μαμούνι» αφού τα καλοκαίρια δούλευε στο θείο του ως ελαιοχρωματιστής για να «μάθει τη δουλειά». Η επαγγελματική του πορεία δεν ήταν καθόλου εύκολη. Από τα πρώτα του κιόλας βήματα, φρόντιζε να είναι συνεπής και παραγωγικός και κάποιες φορές αυτό αναγνωρίστηκε από τους εργοδότες του, που του εμπιστεύτηκαν θέσεις ευθύνης.

Υπήρξαν όμως πολλές φορές που η ικανότητα του παραγκωνίστηκε από την έλλειψη αξιοκρατίας. Πέρασε από τρεις δουλειές στις οποίες όμως δεν κατάφερε να βρει αυτό που ήθελε. Ασφάλεια και σταθερότητα. Σήμερα είναι βοηθός εργοδηγού, μια θέση ευθύνης που κατάφερε να κερδίσει εκμεταλλευόμενος τις ευκαιρίες που ο ίδιος δημιούργησε.

Η συνάντηση με την PVL EFFECTIVE DEVELOPMENT

Έπειτα από 13 χρόνια εργασίας, στα 30 του χρόνια έμαθε για την PVL EFFECTIVE DEVELOPMENT. Την εταιρεία που δραστηριοποιείται εδώ και 20 χρόνια στο χώρο του hr και του recruitment με εξειδίκευση στο χώρο της βιομηχανίας. Ο δραστήριος επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Παύλου, ο παππούς της οικογένειας Παύλου, ήξερε πολύ καλά την περιοχή και τις ανάγκες των τοπικών βιομηχανιών, αλλά και των εργαζόμενων. Όταν αναγνώρισε την ανάγκη της αγοράς, ξεκίνησε την οικογενειακή επιχείρηση PVL EFFECTIVE DEVELOPMENT. Η εταιρεία σου βρίσκει δουλειά σε μεγάλες ελληνικές βιομηχανίες και παρέχει σταθερό μισθό, ιδιωτική ασφάλιση και δωρεάν μετακίνηση, όπου κρίνεται απαραίτητο. Για τις θέσεις αυτές αναζητά ανειδίκευτους εργάτες, ηλεκτρολόγους, εργάτες παραγωγής, αποθηκάριους και πολλές άλλες ειδικότητες που μπορείς να βρεις, βλέποντας τις ενεργές αγγελίες στην ιστοσελίδα της.

«Ο Βασίλης ήρθε πριν 8 χρόνια στην εταιρεία και αναπτύξαμε μια μακροχρόνια συνεργασία, για περίπου 5 χρόνια. Ήταν ικανός και πολλές φορές λειτουργούσε ως συνδετικός κρίκος με τους άλλους εργαζόμενους στο εργοστάσιο, καθώς είναι αγαπητός και έχει ομαδικό πνεύμα» μας εξηγεί ο Δημήτρης Κιούσης, Operations Director της PAVLOU Group στην οποία ανήκει η PVL EFFECTIVE DEVELOPMENT.

«Σε μια εβδομάδα μου έκλεισαν συνέντευξη»

O Βασίλης Καμπούρογλου βρήκε δουλειά σε μεγάλο εργοστάσιο μέσα σε μια εβδομάδα, εργασία που διατηρεί μέχρι σήμερα 8 χρόνια μετά.

«Δεν χρειάστηκε να κάνω πολλά. Τους επισκέφτηκα για να με καθοδηγήσουν και να μου βρουν δουλειά. Με βοήθησαν να συντάξω το βιογραφικό μου, καθώς μέχρι τότε δεν είχα, ούτε και ήξερα πως να το κάνω. Μετά από μια εβδομάδα μου έκλεισαν συνέντευξη σε μεγάλο εργοστάσιο της περιοχής και τον επόμενο μήνα είχα ήδη ενταχθεί στο εργατικό προσωπικό!»

«Για μένα το πιο σημαντικό πράγμα σε μια δουλειά είναι να ξέρω πότε θα πληρωθώ και ότι θα πληρωθώ. Το δεύτερο πιο σημαντικό στοιχείo είναι η ασφάλεια υγείας. Να ξέρω πως ό,τι και να χρειαστώ είμαι καλυμμένος. Και αυτό το κατέκτησα χάρη στην PVL EFFECTIVE DEVELOPMENT που μου εξασφάλισε προνόμια και μια σταθερή εργασία, ακόμα και όταν η ίδια η αγορά εργασίας δεν ήταν σταθερή.»

«Ήταν συνεπείς και ανθρώπινοι»

Αυτό που ο Βασίλης ξεχώρισε στη συνεργασία του με την PVL EFFECTIVE DEVELOPMENT ήταν η συνέπεια τους, αλλά και ο ανθρώπινος τρόπος με τον οποίο τον αντιμετώπισαν. Ανέπτυξαν μια πολύ καλή και συχνή επικοινωνία, ενώ τον στήριξαν στις δύσκολες στιγμές. Μια από τις πιο καλές παροχές που του έδωσαν και τελικά έκανε τη διαφορά, ήταν η δωρεάν μετακίνηση.

«Εκείνη την εποχή στο εργοστάσιο δεν έπαιρναν άτομα από Λιβαδειά. Τα λεωφορεία που έβαζε η PVL ήταν ο λόγος που πήγα τελικά στη δουλειά. Χωρίς τη δωρεάν μετακίνηση δεν θα υπήρχε πρόσβαση στην εταιρεία ή θα αναγκαζόμουν να ξοδεύω ένα μεροκάματο σε βενζίνη!»

Μιλάει πάντα με πολύ καλά λόγια για την ομάδα που συνεργάστηκε, κυρίως όμως εκτιμά τη συνέπεια και την ασφάλεια που του προσφέρει η εταιρεία με τον σταθερό μισθό: «Προτιμώ να πηγαίνω εκτός πόλης και να είμαι εξασφαλισμένος, να ξέρω ότι θα πληρωθώ βρέξει - χιονίσει και να ξέρω και πότε θα πληρωθώ».

Ο Βασίλης Καμπούρογλου, είναι ένας απλός, καθημερινός άνθρωπος που εκτιμάει όσα έχει. Που πάλεψε για να τα έχει. Έψαξε… και βρήκε αυτό που ήθελε. Το μόνο που χρειαζόταν ήταν μια ευκαιρία να πετύχει. Γιατί αν δεν το βάζεις κάτω, αν προσπαθήσεις για το... αδύνατο, θα κατορθώσεις το καλύτερο δυνατό.

PVL EFFECTIVE DEVELOPMENT
Δες τις ενεργές αγγελίες 🡪 https://pvleffd.gr/theseis-ergasias/
22610 26384 | [email protected]
3ο χιλιόμετρο Λιβαδειάς Αθηνών
Λιβαδειά, 32 100 – Βοιωτία
www.pvleffd.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider