Επίδομα θέρμανσης: Στόχος να δοθεί νωρίτερα και σε περισσότερους

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Επίδομα θέρμανσης: Στόχος να δοθεί νωρίτερα και σε περισσότερους
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης θα ξεκινήσει στις 15 Οκτωβρίου.

Διττό στόχο έχει θέσει η κυβέρνηση για το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης, προκειμένου να καταβληθεί όσο το δυνατόν νωρίτερα και ταυτόχρονα σε περισσότερους δικαιούχους.

«Δεν πρόκειται να δοθεί κάποια προκαταβολή του επιδόματος. Όλοι όσοι βάλουν πετρέλαιο Οκτώβριο, Νοέμβριο ή Δεκέμβριο θα λάβουν εντός του έτους το σύνολο του επιδόματος», γνωστοποίησε το πρωί της Παρασκευής ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στο Open.

Υπενθυμίζεται ότι η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης ξεκινά στις 15 Οκτωβρίου, με τη μέση τιμή διάθεσής του να υπολογίζεται στα 1,05 ευρώ.

Σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων - Εμπόρων Καυσίμων, η τιμή είναι υψηλότερη κατά 8 λεπτά περίπου το λίτρο σε σχέση με πέρυσι.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Το «Ρετιρέ» του Σαμαρά ξανά στις οθόνες - Ποιον ξέχασε ο Τσίπρας - Ο «μπελάς» Σγουρός

Ράλι και καχυποψία - Η τριάδα και η έκπληξη της Motor Oil - Το νέο σουβενίρ της Μυκόνου

Με Dior ο γάμος της δεκαετίας - Μεγάλη νίκη για LVMH

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider