Vodafone: Δωρεάν απεριόριστα data για 3 μήνες σε όλους τους συνδρομητές με 5G συσκευή

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Vodafone: Δωρεάν απεριόριστα data για 3 μήνες σε όλους τους συνδρομητές με 5G συσκευή

Την εμπειρία του 5G δικτύου της σε όλους τους συνδρομητές που διαθέτουν κατάλληλη συσκευή, θέλει να συστήσει η Vodafone Ελλάδας, η οποία προσφέρει από σήμερα και για τρεις μήνες δωρεάν απεριόριστα data.

Η προσφορά για τα δωρεάν απεριόριστα data για 3 μήνες ισχύει για όλους τους πελάτες Vodafone, ιδιώτες και επαγγελματίες – συμβολαίου, καρτοπρογράμματος και καρτοκινητής και όπως διευκρινίζεται η ενεργοποίηση των δωρεάν δεδομένων θα γίνεται αυτόματα και σταδιακά τις επόμενες ημέρες. Σημειωτέον ότι το Vodafone Giga Network 5G χαρακτηρίζεται από απίστευτα υψηλές ταχύτητες και άμεση απόκριση και μέχρι στιγμής λειτουργεί σε περιοχές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και μέχρι το τέλος του ερχόμενου οικονομικού έτους θα έχει καλύψει το 40% του πληθυσμού της χώρας σε Πάτρα, Ηράκλειο, Λάρισα, Βόλο, Ιωάννινα, Χανιά, Τρίκαλα, Χαλκίδα, Κατερίνη, Σέρρες, Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη, Λαμία, Καλαμάτα και Ρόδο.

Στόχος της προωθητικής ενέργειας είναι οι καταναλωτές να δοκιμάσουν το Vodafone Giga Network 5G, το νέο υπερσύγχρονο δίκτυο της εταιρείας που απελευθερώνει νέες δυνατότητες για όλους και αναμένεται να δώσει πνοή σε καινοτόμες τεχνολογικές εφαρμογές, οι οποίες μπορούν να αλλάξουν τις πόλεις μας, να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες υγείας και να δώσουν άλλη διάσταση στην εκπαίδευση.

Να σημειωθεί ότι για την χρήση του δικτύου και κατ' επέκταση της προσφοράς οι καταναλωτές θα πρέπει να διαθέτουν συσκευή smartphone με δυνατότητα σύνδεσης σε 5G η οποία έχει πιστοποιηθεί στο δίκτυο της vodafone. Όσο για τις συσκευές που έχουν μέχρι στιγμής πιστοποιηθεί να αναφέρουμε ότι περιλαμβάνουν μοντέλα από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές και είναι διαθέσιμες προς το παρόν στο Vodafone eshop ενώ όταν αρθούν τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας, θα προσφέρονται και στα καταστήματα Vodafone. Εντός διμήνου μάλιστα ο αριθμός των πιστοποιημένων συσκευών αναμένεται να ξεπεράσει τις 20, καθώς οι αναβαθμίσεις λογισμικού θα εντάσσουν όλο και περισσότερα 5G Ready κινητά τηλέφωνα στο Vodafone Giga Network 5G.

Τέλος, ακόμα και οι πελάτες 4G της Vodafone θα επωφεληθούν από βελτιωμένη εμπειρία διασύνδεσης και μεγαλύτερες ταχύτητες – έως και 50% - σε περιοχές όπου λειτουργεί το Vodafone Giga Network 5G.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider