Η AVIN βρίσκεται δίπλα στους ήρωες της μάχης κατά του COVID-19

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η AVIN βρίσκεται δίπλα στους ήρωες της μάχης κατά του COVID-19

Με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, η AVIN εκφράζει ένα μικρό ευχαριστώ για ένα τεράστιο έργο, στηρίζοντας τις μετακινήσεις των ιατρών και των νοσηλευτών που δίνουν καθημερινό αγώνα στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας στη μάχη κατά του COVID-19.

Σε αυτό το πλαίσιο, η AVIN προσέφερε προπληρωμένες κάρτες καυσίμων σε ιατρούς και νοσηλευτές που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας σε όλα τα νοσοκομεία της Ελλάδας, συμβάλλοντας έτσι στην κάλυψη μέρους των εξόδων μετακίνησής τους.

Συνολικά, η εταιρεία προσέφερε προπληρωμένες κάρτες καυσίμων σε περισσότερους από 3.800 ιατρούς και νοσηλευτές, δωρεά που ξεπέρασε τις 300.000 ευρώ.

Ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω την εταιρεία AVIN για τη σημαντική δωρεά της προς τους ιατρούς και νοσηλευτές που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας. Είναι μία ακόμη έμπρακτη στήριξη στη μάχη που δίνουμε όλοι μαζί, απέναντι στην πρωτοφανή πανδημία της νόσου COVID-19».

Ο Γενικός Διευθυντής της AVIN, Δημήτρης Κονταξής, δήλωσε: «Στεκόμαστε έμπρακτα στο πλευρό των επαγγελματιών της υγείας, ιατρών και νοσηλευτών, τρέφοντας απεριόριστο σεβασμό και ευγνωμοσύνη για το έργο τους απέναντι στις πρωτόγνωρες συνθήκες και προκλήσεις που έφερε η πανδημία. Στην AVIN αποφασίσαμε να ευχαριστήσουμε και να φροντίσουμε και εμείς αυτούς που με αφοσίωση φροντίζουν εμάς και τους αγαπημένους μας ανθρώπους, με την ελπίδα πως η νέα χρονιά θα είναι γεμάτη υγεία και αισιοδοξία».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider