Θρύλος της F1 επεκτείνεται στο real estate - Πούλησε έπαυλη για 7,6 εκατ. δολάρια

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Θρύλος της F1 επεκτείνεται στο real estate - Πούλησε έπαυλη για 7,6 εκατ. δολάρια
Έναντι 7,625 εκατ. δολαρίων πούλησε το Μάρτιο ο οδηγός της Formula 1, Jenson Button, την πολυτελή του έπαυλη στο Calabasas της Καλιφόρνια.

Έναντι 7,625 εκατ. δολαρίων πούλησε το Μάρτιο ο οδηγός της Formula 1, Τζένσον Μπάτον, την πολυτελή του έπαυλη στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια. Ήδη από τον Ιανουάριο, ο Βρετανός πρωταθλητής της F1, είχε βάλει «πωλητήριο» στο luxurious σπίτι του που διαθέτει 6 υπνοδωμάτια και 8 μπάνια έναντι 7,9 δισ. δολαρίων.

Ο 44χρονος αγωνίστηκε 306 φορές στη F1 για 18 χρόνια, κερδίζοντας 15 νίκες και ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα με την Μπράουν το 2009. Οδήγησε επίσης για τις Williams, Benetton, Renault, BAR, Honda και McLaren, όπου ήταν συμπαίκτης του Lewis Hamilton για τρία χρόνια ενώ είναι ιδρυτής της ομάδας Extreme E JBX.

Πηγή Φωτογραφίας: Realtor.com
Πηγή Φωτογραφίας: Realtor.com

Μαζί με την σύζυγό του, Μπρίτνι, είναι αρκετά ενεργοί στην «σκηνή» του real estate καθώς νωρίτερα φέτος, απέκτησαν μία έπαυλη στο Agoura Hills της Καλιφόρνια, με έντονη μεσογειακή αισθητική. Επίσης, την περασμένη χρονιά είχαν βάλει προς πώληση το ροζ παστέλ ξενοδοχείο τους στο Palm Springs για 2,3 εκατ. δολάρια.

Πηγή Φωτογραφίας: Realtor.com
Palm Springs Retreat / Πηγή Φωτογραφίας: Realtor.com

Μοναδικό design

Το μοντέρνο ισπανικής αισθητικής συγκρότημα χτίστηκε το 1984 ενώ εκτείνεται σε 8.368 τετραγωνικά μέτρα και σχεδιάστηκε από την εταιρεία Button Atelier. Πρόκειται για ένα μοντέρνο οικοδόμημα που συνδυάζει τέλεια απαλές νότες και vintage πινελιές με σύγχρονες λεπτομέρειες. Η διαρρύθμιση είναι φωτεινή και ευάερη, με κουζίνα, τραπεζαρία και αρκετά καθιστικά.

Πηγή Φωτογραφίας: Realtor.com

Σε συνολική έκταση 2,3 στρεμμάτων, το οικόπεδο περιλαμβάνει ακόμα εξωτερική κουζίνα και τραπεζαρία αλλά και μια περιφραγμένη, θερμαινόμενη πισίνα που ολοκληρώνει το ειδυλλιακό τοπίο. Τέλος, ο νέος ιδιοκτήτης έχει στη διάθεσή του γκαράζ για τέσσερα αυτοκίνητα, αίθουσα γυμναστικής, γραφείο και φυσικά θέρμανση και κλιματισμό.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Spitogatos: Τα πιο ακριβά σημεία για αγορά εξοχικής κατοικίας -Πώς εξελίσσονται οι τιμές το 2024

Εξοχικά: Στα ύψη η ζήτηση για αγορά στην Ελλάδα - «Ξεπουλάνε» Κρήτη και Ιόνιο

Ακίνητα: «Άπιαστο όνειρο» η αγορά κατοικίας για τους νέους, περαιτέρω άνοδος τιμών/ενοικίων – Έρευνα Metron Analysis

gazzetta
gazzetta reader insider insider