Αγορά ακινήτων: Δύο μεγάλες ευκαιρίες στην Πάρο

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αγορά ακινήτων: Δύο μεγάλες ευκαιρίες στην Πάρο
Αν ψάχνετε να αγοράσετε ένα σπίτι στο ελληνικό νησί, που να καλύπτει όλες σας τις ανάγκες σε οικονομική τιμή, τότε πρέπει να δείτε τις παρακάτω ευκαιρίες.

Η αναζήτηση κατοικίας σε κάποιο ελληνικό νησί αποτελεί εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση. Είναι σχεδόν ακατόρθωτο να πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις για κάποιον: να πετύχει το ιδανικό ακίνητο, στην κατάλληλη περιοχή, αλλά και σε οικονομική τιμή.

Ωστόσο, η πλατφόρμα Altamira Properties μόλις έφερε δύο μεγάλες ευκαιρίες στην Πάρο, ένα από τα πιο hot νησιά των Κυκλάδων.

Αναφερόμαστε σε δύο πανομοιότυπες μεζονέτες (Α και Ε), που αποτελούνται από ισόγειο και πρώτο όροφο συνολικής επιφάνειας 99,16τ.μ, οι οποίες ψάχνουν νέο αγοραστή. Το ισόγειο έχει επιφάνεια 49,18 τ.μ , ο πρώτος όροφος 49,98 τ.μ και επικοινωνούν με σκάλα. Επίσης, στην αποκλειστική χρήση της κάθε κατοικίας υπάρχει αυλή 33τ.μ. Όσο για την τοποθεσία τους; Βρίσκονται στην περιοχή Αλυκή νότιο τμήμα του νησιού, το οποίο αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς.

Σε απόσταση μόλις 12 χιλιομέτρων από την Παροικιά, η Αλυκή θεωρείται το ιδανικό μέρος για οικογενειακές διακοπές, μακριά από την πολυκοσμία, αλλά και μπροστά σε καταγάλανα και πεντακάθαρα νερά.

Οι δύο μεζονέτες που διατίθενται από την doValue μέσω της πλατφόρμας Altamira Properties έχουν τιμή 218.000 ευρώ, ένα ποσό που θεωρείται «ευκαιρία» αν λάβουμε υπόψη την κατάστασή τους, αλλά και την τοποθεσία τους.

Είτε αναζητείτε το επόμενο εξοχικό σας, είτε μια ιδανική επένδυση, τα δύο ακίνητα της doValue στην Πάρο, σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε.

Η doValue Greece, μέσω της doValue Greece Real Estate Services διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στη διαχείριση ακινήτων στην ελληνική αγορά, έχοντας στην διαχείρισή της σήμερα περισσότερα από 260.000 ακίνητα και παρέχοντας ένα πλήρες φάσμα υποστηρικτικών υπηρεσιών. Μέσω της πλατφόρμας altamiraproperties.gr παρέχεται ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον παρουσίασης κάθε κατηγορίας ακινήτων σε όλη την Ελλάδα που δίνει σε επενδυτές και ιδιώτες τη δυνατότητα να βρουν τις ευκαιρίες που ταιριάζουν στις ανάγκες τους. Στην πλατφόρμα μπορείτε να βρίσκετε ακίνητα για προσωπική χρήση ή επένδυση, βλέπετε τα χαρακτηριστικά τους, αξιοποιείτε έξυπνα εργαλεία και ενημερώνεστε για νέες ευκαιρίες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider