3 υπέροχα σπίτια που... μυρίζουν χειμώνα!

Viber Whatsapp Μοιράσου το
3 υπέροχα σπίτια που... μυρίζουν χειμώνα!
Υπάρχουν κάποια σπίτια που απλά τα βλέπεις και σου έρχεται αμέσως στο μυαλό ένα χειμωνιάτικο σκηνικό, όπου αγναντεύεις από το παράθυρο τις σταγόνες της βροχής – ή τις νιφάδες του χιονιού – που πέφτουν στο έδαφος, καθώς εσύ απολαμβάνεις τη ζεστασιά του τζακιού, σκεπασμένος/η με μια κουβερτούλα.

Υπάρχουν κάποια σπίτια που απλά τα βλέπεις και σου έρχεται αμέσως στο μυαλό ένα χειμωνιάτικο σκηνικό, όπου αγναντεύεις από το παράθυρο τις σταγόνες της βροχής – ή τις νιφάδες του χιονιού – που πέφτουν στο έδαφος, καθώς εσύ απολαμβάνεις τη ζεστασιά του τζακιού, σκεπασμένος/η με μια κουβερτούλα. Τέτοια εποχή, τα σπίτια αυτά έχουν την τιμητική τους. Γι’ αυτό και σήμερα, η ομάδα της Delfi Properties μοιράζεται μαζί μας 3 υπέροχα σπίτια που… μυρίζουν χειμώνα!

Σπίτι τεσσάρων υπνοδωματίων στην Αράχωβα

Δεν θα μπορούσαμε παρά να ξεκινήσουμε με ένα παραδοσιακό σπίτι στη βασίλισσα του χειμώνα! Κτισμένη στις γραφικές πλαγιές της Αράχωβας, η κατοικία αυτή αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου κτηριακού συγκροτήματος και εκτείνεται σε τρεις ορόφους. Πετρόκτιστη, με ξύλινες λεπτομέρειες, τζάκι και μεγάλα παράθυρα, χαρίζει στους κατοίκους της γαλήνη, ζεστασιά, θαλπωρή και φυσικά, μια εκπληκτική θέα των χιονισμένων βουνοκορφών που δεσπόζουν στον απόλυτο χειμερινό προορισμό της χώρας μας.

Χαρακτηριστικά:

Υπνοδωμάτια: 4
Τουαλέτες: 4
Εμβαδό ακινήτου: 190τμ
Τιμή: €400.000
Μάθε περισσότερα: http://bit.ly/3G8qW9m

Σπίτι τεσσάρων υπνοδωματίων στο Πήλιο

Στο «Βουνό των Κενταύρων», στο μαγευτικό Πήλιο που συνεπαίρνει τους επισκέπτες του με το μοναδικό συνδυασμό βουνού και θάλασσας, βρίσκεται αυτό το πετρόκτιστο ακίνητο, αποτελούμενο από δύο μικρότερα, διώροφα κτήρια. Κτισμένο κυριολεκτικά μέσα στη φύση, αυτό είναι το σπίτι που θα σε κάνει να νοσταλγήσεις εκείνες τις χειμωνιάτικες επισκέψεις στη γιαγιά στο χωριό, κατά τα ανέμελα παιδικά σου χρόνια!

Χαρακτηριστικά:

Υπνοδωμάτια: 4
Τουαλέτες: 1
Εμβαδό ακινήτου: 210τμ
Τιμή: €120.000
Μάθε περισσότερα: http://bit.ly/3fPJbcf

Σπίτι τεσσάρων υπνοδωματίων στα Πετροκέρασα

Ένα πανέμορφο σπίτι, που αντανακλά τον παραδοσιακό χαρακτήρα του χωριού. Το πετρόκτιστο ακίνητο αποτελείται από δύο ανεξάρτητα διαμερίσματα, με ζεστούς και φιλόξενους χώρους. Τον εξωτερικό του χώρο κοσμεί ένας υπέροχος κήπος, ενώ δεν λείπει η κτιστή ψησταριά για τους μερακλήδες που θα το κάνουν δικό τους!

Χαρακτηριστικά:

Υπνοδωμάτια: 4
Τουαλέτες: 2
Εμβαδό ακινήτου: 232τμ
Τιμή: €205.000 από €240.000
Μάθε περισσότερα: http://bit.ly/3Tqnlte

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μούντης: Η Delfi Partners εισέρχεται δυναμικά στη διαχείριση ξενοδοχείων -Η επιτυχία του boutique hotel

gazzetta
gazzetta reader insider insider