Ψάχνεις για στέγη; Διαμερίσματα στο κέντρο της Αθήνας

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ψάχνεις για στέγη; Διαμερίσματα στο κέντρο της Αθήνας
Είτε είσαι λοιπόν «βέρος Αθηναίος / βέρα Αθηναία», είτε μετακομίζεις σύντομα στην πρωτεύουσα και… ψάχνεις στέγη, η ομάδα της Delfi Properties σου παραθέτει μερικές εξαιρετικές επιλογές για διαμέρισμα, σε διάφορες περιοχές του κέντρου.

Η Αθήνα δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Πόλη αγαπημένη τόσο για τους ανθρώπους που είναι «γέννημα-θρέμμα» της, όσο και για αυτούς που την επισκέφθηκαν ή μετακόμισαν εκεί κάποια στιγμή μετέπειτα στη ζωή τους. Μια πόλη όπου η αρχαιοελληνική μεγαλοπρέπεια και η τεράστια πολιτιστική κληρονομιά σμίγουν τόσο αρμονικά με την αστική κουλτούρα και το μοντέρνο κλίμα, δημιουργώντας ένα κράμα μοναδικό και μαγευτικό.

Κάθε γειτονιά της... ένα διαμάντι. Η αστείρευτη ενέργεια της πρωτεύουσας και των ανθρώπων της αποτυπώνεται καθημερινά στις πολυσύχναστες λεωφόρους, τα γραφικά σοκάκια και τις ιστορικές της περιοχές. Στη ρομαντική Πλάκα, με τις γραφικές ταβερνούλες, τα μικρά μαγαζάκια και τις εντυπωσιακές ταράτσες με θέα την Ακρόπολη. Στην περίφημη Ερμού, με κάθε λογής καταστήματα και μπαράκια για κάθε γούστο. Στο μοναδικό Μοναστηράκι, γεμάτο με παραδοσιακές ταβέρνες, υπαίθριες αγορές και αμέτρητα καταστήματα. Στου Ψυρρή, με τα τσιπουράδικα, τις καφετέριες και τη δική του, ασύγκριτη ατμόσφαιρα. Στο πολυσύχναστο Σύνταγμα, την καρδιά της πόλης και σημείο αναφοράς για κάθε Αθηναίο. Στο γοητευτικό Παγκράτι, με τα σικάτα εστιατόρια, τις γκαλερί και τα θέατρα. Στο εκλεπτυσμένο Κολονάκι, με τα νεοκλασικά και μοντέρνα κτήρια, τις επώνυμες μπουτίκ και τα τρέντυ εστιατόρια. Στα Εξάρχεια, με την boho ατμόσφαιρα, τα εντυπωσιακά street art έργα και το επαναστατικό τους πνεύμα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όσα χρόνια κι αν ζήσεις εκεί, την Αθήνα δεν θα τη βαρεθείς ποτέ! Είτε είσαι λοιπόν «βέρος Αθηναίος / βέρα Αθηναία», είτε μετακομίζεις σύντομα στην πρωτεύουσα και… ψάχνεις στέγη, η ομάδα της Delfi Properties σου παραθέτει μερικές εξαιρετικές επιλογές για διαμέρισμα, σε διάφορες περιοχές του κέντρου.

Διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου στον Άγιο Παντελεήμονα

Πρόκειται για ένα ακίνητο υπό πλήρη ανακαίνιση, το οποίο κλέβει τις εντυπώσεις με την πρώτη ματιά. Ο εξωτερικός του σχεδιασμός χαρακτηρίζεται από ένα μοντέρνο, μινιμάλ στυλ. Μπαίνοντας στους εσωτερικούς του χώρους, αισθάνεσαι αμέσως τη θαλπωρή που δημιουργείται όταν ο κλασικός χαρακτήρας του διαμερίσματος ενσωματώνεται στο σύγχρονο design. Το ακίνητο βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία της πρωτεύουσας, κοντά στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και με εύκολη πρόσβαση στα ΜΜΜ.

Χαρακτηριστικά:

1ος όροφος
Υπνοδωμάτια: 1
Μπάνια: 1
Εμβαδό ακινήτου: 42τμ
Εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης: 01/03/2023
Δυνατότητα επιλογής για πλήρη εξοπλισμό και επίπλωση
Τιμή: €80.000
Μάθε περισσότερα: https://bit.ly/3CKVC1z

Ρετιρέ ενός υπνοδωματίου στους Αμπελόκηπους

Ένα καινούριο ρετιρέ, με άνετους και φωτεινούς χώρους, σχεδιασμένους με υψηλές προδιαγραφές. Την παράσταση κλέβει η μεγάλη βεράντα 45τμ, από την οποία μπορείς να αγναντέψεις το Λυκαβηττό, αλλά και τη μαγευτική θέα της θάλασσας. Πέρα από την κομψότητα και την ιδανική τοποθεσία, στο σχεδιασμό του εν λόγω διαμερίσματος δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην πρακτικότητα και τη λειτουργικότητα. Το ακίνητο διαθέτει χώρο στάθμευσης και αποθηκευτικό χώρο, ενώ βρίσκεται μόλις λίγα λεπτά από τους σταθμούς Πανόρμου και Αμπελόκηποι.

Χαρακτηριστικά:

6ος όροφος
Υπνοδωμάτια: 1
Μπάνια: 1
Εμβαδό ακινήτου: 42τμ
Έτος κατασκευής: 2022
Τιμή: €200.000 συζητήσιμη
Μάθε περισσότερα: https://bit.ly/3L8TmU8

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στα Εξάρχεια

Ένα πλήρως ανακαινισμένο διαμέρισμα, με open plan σχεδιασμό και κομψούς, φωτεινούς χώρους, όπου συνδυάζονται αρμονικά το προσεγμένο design, τα επιλεγμένα υλικά και η λειτουργικότητα. Ανάμεσα σε άλλα, το εν λόγω διαμέρισμα διαθέτει κεντρική θέρμανση, κλιματισμό, πόρτα ασφαλείας και παράθυρα με διπλά τζάμια.

Χαρακτηριστικά:

1ος όροφος
Υπνοδωμάτια: 2
Μπάνια: 1
Εμβαδό ακινήτου: 70τμ
Τιμή: €160.000 συζητήσιμη
Μάθε περισσότερα: https://bit.ly/3xpTmcS

Ρετιρέ τύπου ντούμπλεξ στην Κυψέλη

Πρόκειται για ένα πλήρως ανακαινισμένο ντούμπλεξ ενός υπνοδωματίου, που εντυπωσιάζει τόσο με την εσωτερική όσο και με την εξωτερική του εμφάνιση. Οι εσωτερικοί χώροι του ακινήτου περιλαμβάνουν σαλόνι και τραπεζαρία σε open plan διάταξη, καθώς και ένα μοντέρνο υπνοδωμάτιο με en suite μπάνιο. Την παράσταση όμως κλέβει το ιδιωτικό roof terrace 50τμ, όπου μπορείς να απολαμβάνεις τον καφέ ή και το cocktail σου, με θέα την πόλη.

Χαρακτηριστικά:

4ος όροφος
Υπνοδωμάτια: 1
Μπάνια: 1
Εμβαδό ακινήτου: 70τμ
Τιμή: €233.000
Δυνατότητα επιλογής για πλήρη εξοπλισμό και επίπλωση
Μάθε περισσότερα: https://bit.ly/3xJvCR3

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ακίνητα: Σε ανοδική τροχιά οι τιμές – Στο +8,6% οι τιμές πώλησης στο κέντρο της Αθήνας το γ’ τρίμηνο

Τι να προσέξεις όταν ψάχνεις για νεόδμητο σπίτι

Πώς να επιλέξεις χρωματική παλέτα για τη διακόσμηση του σπιτιού σου

gazzetta
gazzetta reader insider insider