10 ιδέες για να δημιουργήσεις την τέλεια ατμόσφαιρα στην πλακόστρωτη αυλή σου

Viber Whatsapp Μοιράσου το
10 ιδέες για να δημιουργήσεις την τέλεια ατμόσφαιρα στην πλακόστρωτη αυλή σου
Μπορεί το φθινόπωρο να πλησιάζει, αλλά οι χαλαρωτικές βραδιές στην αυλή του σπιτιού σου συνεχίζονται!

Μπορεί το φθινόπωρο να πλησιάζει, αλλά οι χαλαρωτικές βραδιές στην αυλή του σπιτιού σου συνεχίζονται! Αναρωτήθηκες ποτέ πώς μπορείς να μετατρέψεις την πλακόστρωτη αυλή σου σε ένα πραγματικό παράδεισο έξω από το σπίτι σου; Η ομάδα της Phaedrus Living μοιράζεται σήμερα μαζί σου 10 ιδέες για τη δημιουργία μιας ατμόσφαιρας τόσο υπέροχης, που θα σε κάνει να θέλεις να… εγκατασταθείς μόνιμα στην πλακόστρωτη σου αυλή!

Μοντέρνο σιντριβάνι

Από τη μια η κομψότητα και από την άλλη ο καταπραϋντικός ήχος του νερού καθιστούν το μοντέρνο σιντριβάνι μια καταπληκτική ιδέα για τη διακόσμηση της πλακόστρωτης αυλής σου!

Κούνια κήπου ή αιώρα

Όπως και να το κάνουμε, μια κούνια κήπου ή μια εξωτική αιώρα δίνει… άλλη αίσθηση γαλήνης και χαλάρωσης – ειδικά όταν τη συνδυάσεις με τα αγαπημένα σου αιθέρια έλαια!

Εστία εξωτερικού χώρου

Μια εστία εξωτερικού χώρου θα προσθέσει στυλ και… ζεστασιά στην αυλή σου, όπως εξηγεί η Senior Architect της Phaedrus Living. Η τέλεια ιδέα για να απολαύσεις χαλάρωση έξω από το σπίτι και κατά τις πιο ψυχρές βραδιές!

Φυτά και πράσινο

Η πλακόστρωτη αυλή σου θα μοιάζει με όαση αν προσθέσεις μερικά φυτά, ιδιαίτερα αν συνδυάσεις το πράσινο με πολύχρωμα, ευωδιαστά λουλούδια, όπως για παράδειγμα μια ολάνθιστη βουκαμβίλια!

Κατάλευκο σκηνικό

Μια αυλή με λευκή πέργκολα, λευκά έπιπλα, μαξιλαράκια και ούτω καθεξής, σε συνδυασμό με τα φυτά που προαναφέραμε και μερικές μικρές μπλε πινελιές, θα μετατρέψουν την αυλή σου σε σκηνικό από Κυκλαδίτικο νησί!

Μοντέρνα έπιπλα και πολύχρωμα αξεσουάρ

Αν πάλι δεν σε εμπνέει το νησιώτικο σκηνικό, μπορείς να δημιουργήσεις μια πιο σύγχρονη ατμόσφαιρα, με επιλεγμένα κεραμικά για το πάτωμα, έπιπλα που να συνδυάζουν διάφορα υλικά (όπως ξύλο, μέταλλο, μπαμπού) και μερικά αξεσουάρ σε έντονα χρώματα για έμφαση.

Μπαρ εξωτερικού χώρου

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για να σε πείσουμε ότι το μπαρ εξωτερικού χώρου είναι μια φανταστική ιδέα για την πλακόστρωτη αυλή σου και σίγουρα θα απογειώσει τα βράδια με την παρέα!

Ρομαντικό παγκάκι

Ένα μικρό, απομονωμένο παγκάκι σε μια γωνιά της αυλής είναι ιδανικό για ρομαντικά βραδάκια με το έτερον ήμισυ – ιδιαίτερα όταν έχει πανσέληνο.

Τραπέζι μπιλιάρδου εξωτερικού χώρου

Ποιος είπε ότι δεν μπορείς να ξεσηκώσεις τον κολλητό σου που χαλαρώνει στην αυλή για… να τον πας κόντρα στο μπιλιάρδο!

Κατάλληλος φωτισμός

Ο κατάλληλος φωτισμός είναι απαραίτητος για να αναδείξεις την ομορφιά και τη γοητεία της αυλής σου, σύμφωνα με την ομάδα της Phaedrus Living. Οι επιλογές είναι πολλές: Φαναράκια, ηλιακά φωτιστικά, διακοσμητικά λαμπάκια κλπ. Φρόντισε να επιλέξεις με βάση το γούστο σου και το σχεδιασμό της πλακόστρωτης σου αυλής.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider