Στη Θεσσαλονίκη πρόκειται να βρεθεί ο Αλέξης Τσίπρας, παρουσιάζοντας το βιβλίο του «Ιθάκη», στον Κινηματογράφο Ολύμπιον (Πλατεία Αριστοτέλους 10), το Σάββατο, 17 Ιανουαρίου στις 12:00, με ώρα προσέλευσης τις 11:30 όπως ανακοίνωσαν οι εκδόσεις Gutenberg.
Σύμφωνα με την πρόσκληση, πρόκειται να πραγματοποιηθούν ομιλίες για το ιστορικό και πολιτικό αποτύπωμα του βιβλίου από τους: Αντώνη Σαουλίδη (νομικός), Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (γεωπόνος, πρόεδρος του Κτήματος Σπυρόπουλος και της ΕΔΟΑΟ), Άρη Στυλιανό (πρόεδρος του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ), Διονύση Τεμπονέρα (δικηγόρος) και Κώστα Τούμπουρο (πολιτικός μηχανικός – επιχειρηματίας).
Η ομιλία του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα θα ακολουθήσει ενώ τον συντονισμό της εκδήλωσης έχει αναλάβει η Φαίη Κοκκινοπούλου, όπως αναφέρει το Reader.gr.