Τις δράσεις της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) θέλησε να προωθήσει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μέσω ενός νέου βίντεο στο TikTok, με αφορμή της χθεσινής επίσκεψής του στις Ημέρες Καριέρας.
Στο πλαίσιο αυτό, έδειξε πλάνα από την επίσκεψή του στην εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Περιστέρι όπου και συμμετείχαν πάνω από 230 επιχειρήσεις προσφέροντας 6.500 θέσεις εργασίας.
Όμως δεν έμεινε εκεί, αφού βρέθηκε σε ένα καφέ το οποίο λειτουργούν δύο αδέλφια, η Άντζελα και ο Βασίλης, αξιοποιώντας το πρόγραμμα επιχειρηματικότητας της ΔΥΠΑ. «Ήταν άνεργη, έκανε αίτηση στο πρόγραμμα, χρηματοδοτήθηκε από το κράτος και τώρα έχει το δικό της καφέ και έχει προσλάβει κόσμο», λέει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός.
Μια γρήγορη στάση για καφέ πριν επισκεφτώ την 44η Ημέρα Καριέρας της ΔΥΠΑ στο Περιστέρι. Άντζελα και Βασίλη σας εύχομαι καλές δουλειές!
«Έχεις κάνει μια καταπληκτική επιχείρηση. Επιδοτούμενη από τη ΔΥΠΑ. Με πρόγραμμα το οποίο το σχεδιάσαμε για να στηρίζει ανέργους, κυρίως νέες γυναίκες και τώρα από άνεργη έγινες εργοδότρια», της επισήμανε ο πρωθυπουργός.
Υπενθυμίζεται ότι ο Πρωθυπουργός επισκέφθηκε χθες το μεσημέρι την 44η «Ημέρα Καριέρας», που διοργάνωσε η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου. Εκεί είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στα περίπτερα των 230 και πλέον επιχειρήσεων που συμμετέχουν και συνομίλησε με εργοδότες και με ενδιαφερόμενους που αναζητούν εργασία.