Ο Τραμπ στέλνει στην Ουκρανία τον υπουργό Οικονομικών Σκοτ Μπέσεντ

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ο Τραμπ στέλνει στην Ουκρανία τον υπουργό Οικονομικών Σκοτ Μπέσεντ
Ο υπουργός Οικονομικών Σκοτ Μπέσεντ θα μεταβεί σύντομα στην Ουκρανία για να συναντηθεί με τον πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε σήμερα μέσω της δικής του πλατφόρμας Truth Social ότι ο υπουργός Οικονομικών Σκοτ Μπέσεντ θα μεταβεί σύντομα στην Ουκρανία για να συναντηθεί με τον πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

«Αυτός ο πόλεμος ΠΡΕΠΕΙ και ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ - πάρα πολύς θάνατος και καταστροφή. Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ξοδέψει ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ δολάρια, με ελάχιστα αποτελέσματα», έγραψε ο πρόεδρος Τραμπ στην ανάρτησή του.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ben & Jerry's: Η αυτοκρατορία του παγωτού που ξεκίνησε από ένα παλιό βενζινάδικο - Το αδιέξοδο με την Unilever

Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Οκτωβρίου

Νέα πλατφόρμα για υποβολή καταγγελιών στα ΜΜΜ - Σε λειτουργία το report.oasa.gr

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider