ΠΑΣΟΚ: Ο μηδενισμός του ΦΠΑ στο ελαιόλαδο στην Ισπανία δείχνει την ανικανότητα της ΝΔ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΠΑΣΟΚ: Ο μηδενισμός του ΦΠΑ στο ελαιόλαδο στην Ισπανία δείχνει την ανικανότητα της ΝΔ
«Ο κ. Μητσοτάκης και η Κυβέρνησή του διαψεύδονται πανηγυρικώς από την πραγματικότητα για μία ακόμη φορά», αναφέρει σε δήλωσή του ο Γιώργος Νικητιάδης, βουλευτής Δωδεκανήσου και υπεύθυνος ΚΤΕ Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής που κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση προς την κυβέρνηση στη Βουλή, με αφορμή το μηδενισμό του ΦΠΑ στο ελαιόλαδο στην Ισπανία, και συνεχίζει

Σε δήλωση προχώρησε ο Γιώργος Νικητιάδης, Βουλευτή Δωδεκανήσου και υπεύθυνου ΚΤΕ Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής για τη μείωση του ΦΠΑ στο ελαιόλαδο στην Ισπανία και την κατάθεση σχετικής επίκαιρης ερώτησης στη Βουλή.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «ο κ. Μητσοτάκης και η Κυβέρνησή του διαψεύδονται πανηγυρικώς από την πραγματικότητα για μία ακόμη φορά. Ο μηδενισμός του ΦΠΑ στο ελαιόλαδο από την Κυβέρνηση της Ισπανίας, για να αντιμετωπίσει την υψηλή τιμή λιανικής, αποδεικνύει περίτρανα την αποτελεσματικότητα του μέτρου όπως προτείνει το ΠΑΣΟΚ και για την Ελλάδα.

Η Νέα Δημοκρατία δεν έχει τη βούληση να μειώσει τον ΦΠΑ διότι προσβλέπει από αυτόν σε έσοδα που στη συνέχεια τα μετατρέπει σε επιδόματα για να καταντήσει τον ελληνικό λαό έρμαιο των πολιτικών της επιλογών και της ανικανότητάς της.

Ας το τολμήσει τουλάχιστον σε ένα προϊόν τόσο σημαντικό και τόσο συνδεδεμένο με τον Έλληνα καταναλωτή. Θα ήταν μία καλή αρχή. Κατέθεσα σχετική επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή και αναρωτιέμαι τι θα απαντήσει η Κυβέρνηση» καταλήγει.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Σκέρτσος: Η Ελλάδα είναι η 8η φθηνότερη χώρα στην ΕΕ - Λάθος της Ισπανίας η μείωση του ΦΠΑ

Έκθεση ΔΝΤ: Πώς φορολογείται η τεχνητή νοημοσύνη

Σταϊκούρας: Σημαντική πρόοδος στο έργο σύνδεσης της Λευκάδας με το τμήμα Άκτιο – Δυτικός Άξονας

gazzetta
gazzetta reader insider insider