Μητσοτάκης: Σύσκεψη το απόγευμα για το ΑΣΕΠ – Οι αλλαγές που εξετάζονται

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Μητσοτάκης: Σύσκεψη το απόγευμα για το ΑΣΕΠ – Οι αλλαγές που εξετάζονται
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Σύσκεψη με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών θα έχει στις 18.30 στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύσκεψη με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών θα έχει στις 18.30 στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με το πρωθυπουργικό γραφείο, αντικείμενο της σύσκεψης θα είναι το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Τα Νέα” η κυβέρνηση εξετάζει τρεις συν μία αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας του ΑΣΕΠ και συγκεκριμένα: Αυτοματοποιημένη διαδικασία ελέγχου στα δικαιολογητικά που υποβάλλονται. Δώδεκα μήνες μέγιστο χρόνο για να πιάνει δουλειά ο επιτυχών στον διαγωνισμό. «Κόφτη» στον αριθμό των θέσεων που θα μπορούν να επιλέγουν οι επιτυχόντες.

Εξετάζεται μάλιστα σύμφωνα με το δημοσίευμα η δημιουργία και επικουρικού οργανισμού ως υποβοηθητικού στη διαχείριση του όγκου των προσλήψεων, δηλαδή ενός “μίνι- ΑΣΕΠ” εκτός ΑΣΕΠ.

Από αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκινά μια σειρά επισκέψεων σε υπουργεία, όπου άλλαξε η ηγεσία μετά τον ανασχηματισμό. Ειδικότερα, την Τετάρτη θα βρεθεί στο Ανάπτυξης, ενώ την Πέμπτη στο Εσωτερικών.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Κυριαρχεί η αβεβαιότητα στους Έλληνες - Το γράφημα της εβδομάδας

Φορολογικές δηλώσεις: Έξτρα φόρος για 1 στα 3 νοικοκυριά - Στα 1.866 ευρώ ο μέσος «λογαριασμός»

Η «μαγιά» για το γαλάζιο 30% και... το καμπανάκι - Ο μεταγραφικός πυρετός - Η επιστράτευση του Ταλεϋράνδου

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider