Κασσελάκης: Ο πρωθυπουργός να πάρει σαφή θέση για τη γενοκτονία στη Γάζα

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Κασσελάκης: Ο πρωθυπουργός να πάρει σαφή θέση για τη γενοκτονία στη Γάζα
«Δεκάδες νεκρά παιδιά από ισραηλινή επίθεση σε σχολείο του ΟΗΕ στη Γάζα…», σημειώνει ο Στέφανος Κασσελάκης πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

«Δεκάδες νεκρά παιδιά από ισραηλινή επίθεση σε σχολείο του ΟΗΕ στη Γάζα…», σημειώνει ο Στέφανος Κασσελάκης πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καλώντας τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη , που θα βρίσκεται σήμερα στη Νορμανδία για την 80η επέτειο από τη συμμαχική απόβαση, «να πάρει σαφή θέση για τη γενοκτονία στη Γάζα».

«Εκεί, σε διεθνές περιβάλλον, να ζητήσει άμεση κατάπαυση του πυρός και άμεση αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους.Να σταθεί και η Ελλάδα του σήμερα στη σωστή πλευρά της Ιστορίας», τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

ΕΝΦΙΑ 2026: Τελευταία ευκαιρία για έκπτωση έως 20% - Πάνω από 780.000 ασφαλισμένες κατοικίες

ΜΜΜ: Τα πρόστιμα για εισιτηριοδιαφυγή στις αστικές συγκοινωνίες, φθορές και επιθέσεις σε ελεγκτές - Η κοινωφελής εργασία

Τα «αναχώματα» του ΕΦΚΑ για να υποχωρήσει το κύμα εξόδου προς την σύνταξη της τελευταίας 6ετίας

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider