Μαρινάκης: Η χώρα δεν περιμένει θαύματα, αλλά σκληρή δουλειά με αποτέλεσμα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μαρινάκης: Η χώρα δεν περιμένει θαύματα, αλλά σκληρή δουλειά με αποτέλεσμα
Αναφερόμενος στα όσα είπε ο κ.Κασσελάκης για τη βάφτιση του, ο κ. Μαρινάκης είπε ότι «εμείς δεν υποσχεθήκαμε ποτέ θαύματα. Εμείς δεν είμαστε θαυματοποιοί, εμείς δεν θα σας μιλήσουμε για θαύματα του παρελθόντος».

«Όταν κάποιοι εμπορεύονται την Πατρίδα, να τους θυμίσουμε ότι επί των ημερών του Κυριάκου Μητσοτάκη προφυλάχθηκαν τα σύνορα αποτελεσματικά, χωρίς κορώνες πατριωτισμού, η Ελλάδα ενισχύθηκε και από κει που κάποιοι βγαίνανε εκτός των συνόρων και τρομάζαμε με τι θα επιστρέψουν, τώρα όταν βγαίνει ο Έλληνας πρωθυπουργός, ξέρουμε ότι κάτι θα κερδίσει για τη χώρα του».

Αυτό τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, σε συνέντευξη του, στο ραδιοφωνικό, σταθμό «Παραπολιτικά 90,1». Ο κ.Μαρινάκης αναφέρθηκε στην συμπερίληψη του Φρέντι Μπελέρη στο ευρωψηφοδέλτιο σε συνδυασμό με την άνοδο της ΝΔ στις δημοσκοπήσεις και χαρακτήρισε τον εκλεγμένο δήμαρχο Χειμάρρας «θύμα του μη σεβασμού του τεκμηρίου αθωότητας, του μη σεβασμού του Κράτους Δικαίου».

Και προσέθεσε: «Είναι και ο Φρέντυ Μπελέρης και οι υπόλοιποι 41 υποψήφιες και υποψήφιοι, πάρα πολύ ξεχωριστές περιπτώσεις, που ο καθένας και κάθε μια δίνει κάτι από τη ζωή του, τα ένσημά του την παρουσία του».

Αναφερόμενος στα όσα είπε ο κ. Κασσελάκης για τη βάφτιση του, ο κ. Μαρινάκης είπε ότι «εμείς δεν υποσχεθήκαμε ποτέ θαύματα. Εμείς δεν είμαστε θαυματοποιοί, εμείς δεν θα σας μιλήσουμε για θαύματα του παρελθόντος, γιατί όμως; Πρώτον, γιατί θεωρούμε ότι δεν οδηγούν πουθενά και αυτοί οι οποίοι υπόσχονταν θαύματα, είτε με τις βαφτίσεις τους, είτε με τις επιστολές τους, είτε με οτιδήποτε, δεν έσωσαν τη χώρα, όταν συγκυβέρνησαν, στην προηγούμενη εκδοχή τους. Γενικότερα, η χώρα δεν περιμένει θαύματα. Η χώρα αυτό το οποίο περιμένει είναι σκληρή δουλειά με αποτέλεσμα».

Αναφερόμενος στις ευρωεκλογές δήλωσε συγκρατημένα αισιόδοξος, και είπε ότι το διακύβευμα είναι η Νέα Δημοκρατία να έχει το καλύτερο δυνατό ποσοστό.

«Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος γιατί ποτέ δεν πρέπει να προεξοφλείς την ετυμηγορία των πολιτών. Και έχουμε πλήρη συναίσθηση ότι παρά τις σημαντικές επιτυχίες και σε οικονομικό και σ' όλα τα υπόλοιπα επίπεδα, που έχει η χώρα, συνεχίζουμε και έχουμε πολλές δυσκολίες και κυρίως την εισαγόμενη ακρίβεια. Εγώ θα σας πω ότι υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία, γιατί έχουμε μετρήσιμο αποτέλεσμα και έναν οδικό χάρτη και το κυριότερο, έχουμε ένα πρόγραμμα πριν τις εκλογές του 2023 το οποίο το βλέπουμε σημείο-σημείο να εφαρμόζεται. Η συνέπεια λόγων και έργων κερδίζει θεωρώ σε κάθε περίπτωση τα μεγάλα λόγια και τα ωραία λόγια».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Βορίδης για υποψηφιότητα Μπελέρη: Ισχυρός συμβολισμός και μήνυμα και προς την Αλβανία

Μητσοτάκης από Μυτιλήνη: Η προσέγγιση Ελλάδας και Τουρκίας έχει απτά πραγματικά αποτελέσματα

gazzetta
gazzetta reader insider insider