Λοβέρδος: Το σύστημα αξιολόγησης της ΝΔ αποτυγχάνει και στην τοποθέτηση των Διοικητών Νοσοκομείων

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Λοβέρδος: Το σύστημα αξιολόγησης της ΝΔ αποτυγχάνει και στην τοποθέτηση των Διοικητών Νοσοκομείων
«Σε σχέση με την αξιολόγηση η Νέα Δημοκρατία για πολλοστή φορά αποδεικνύεται ότι είναι μόνο λόγια!Το σύστημα αξιολόγησης της Νέας Δημοκρατίας αποτυγχάνει ακόμη μία φορά και στην τοποθέτηση των Διοικητών Νοσοκομείων», δήλωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος, επικεφαλής των Δημοκρα

«Σε σχέση με την αξιολόγηση η Νέα Δημοκρατία για πολλοστή φορά αποδεικνύεται ότι είναι μόνο λόγια!Το σύστημα αξιολόγησης της Νέας Δημοκρατίας αποτυγχάνει ακόμη μία φορά και στην τοποθέτηση των Διοικητών Νοσοκομείων», δήλωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος, επικεφαλής των Δημοκρατών.

Ο κ. Λοβέρδος ανέφερε πώς καθορίστηκαν ως πρόκριμα ανώτερο και από τα βιογραφικά, κάποια τεστ ευφυΐας με σχήματα και ερωτήσεις γραμματειακής υποστήριξης που μάλιστα δεν ήταν τα ίδια για όλους τους εξετασθέντες σε πανελλαδική βάση.

Πρόσθεσε ότι δεν υπήρξε ποσόστωση στην πρόκριση για την επόμενη φάση, με αποτέλεσμα οι αιτούντες σε Νοσοκομεία με μικρότερη ζήτηση να προκρίνονται σχεδόν στο σύνολό τους ασχέτως επιτυχίας στις εξετάσεις, σε αντίθεση με αιτούντες σε Νοσοκομεία μεγάλης ζήτησης ενω δεν επιτρέπονται ενστάσεις .

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των Δημοκρατών όλα αυτά συνιστούν άδικες συνθήκες στην εξέλιξη της διαδικασίας επιλογής, εσφαλμένη προτεραιοποίηση προσόντων, κριτήρια άσχετα με τα αρμόζοντα σε Διοικητή Νοσοκομείου, που οδήγησαν στην παταγώδη αποτυχία των εξετασθέντων, γεγονός που προκύπτει και από την απουσία βάσης εισαγωγής, αποδεικνύοντας εμμέσως πλην σαφώς τη λανθασμένη για μία ακόμη φορά διαδικασία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Νοσοκομεία: Νέα «σελίδα» για τα Γραφεία Δικαιωμάτων– Αξιολόγηση υπηρεσιών από τους πολίτες

Στη Λέσβο σήμερα ο Κ. Μητσοτάκης για την παράδοση του οδικού άξονα Καλλονής - Σιγρίου

"MyCoast": Νέα ψηφιακή εφαρμογή καταγγελιών για τις παραλίες - Χατζηδάκης: Εκδόθηκαν αμέσως όλες οι αποφάσεις

gazzetta
gazzetta reader insider insider