Πέταξαν φυλλάδια στο σπίτι του Πιερρακάκη - «Δεν φοβάμαι τίποτα, δεν εκβιάζομαι από κανέναν»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πέταξαν φυλλάδια στο σπίτι του Πιερρακάκη - «Δεν φοβάμαι τίποτα, δεν εκβιάζομαι από κανέναν»
30 άτομα εμφανίστηκαν μπροστά από το σπίτι του υπ. Παιδείας και άφησαν μία σειρά από φυλλάδια. Το μήνυμα του κ. Πιερρακάκη.

«Δεν φοβάμαι τίποτα, δεν εκβιάζομαι από κανέναν» ήταν το μήνυμα που έστειλε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης, θέτοντας υπόψιν της ολομέλειας, ότι «προ ολίγου, ενημερώθηκα από την οικογένειά μου, ότι περίπου 30 άτομα εμφανίστηκαν μπροστά από το σπίτι μας, και άφησαν μία σειρά από φυλλάδια τόσο έξω όσο και μέσα στο σπίτι» όπως παρατήρησε ο κ. Πιερρακάκης.

«Αυτό, επέλεξαν να το κάνουν όχι στο υπουργείο μου, όχι στο πολιτικό γραφείο μου, αλλά στο σπίτι μου. Και θα έλεγα ότι υπ’ αυτή την έννοια, αντανακλά το ποιοι είναι θιασώτες της πολιτικής βίας και εχθροί της Δημοκρατίας. Είναι ένα το μήνυμα: δεν φοβόμαστε τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα. Δεν εκβιαζόμαστε από κανέναν, δεν εκβιάζομαι από κανέναν. Και είναι αυτονόητο ότι σας καλώ να καταδικάσετε» είπε ο κ. Πιερρακάκης απευθυμόμενος στα μέλη του ελληνικού κοινοβουλίου.

Καταδικάζουν τα κόμματα

Σε καταδίκη του συμβάντος στην οικία του υπουργού Παιδείας Κ. Πιερρακάκη προχώρησαν οι εκπρόσωποι των κομμάτων.

«Η οικογένεια δεν μπαίνει στο ζύγι της πολιτικής αντιπαράθεσης» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Θ. Ξανθόπουλος.

«Αλίμονο εάν η πολιτική αντιπαράθεση μεταφερθεί στο επίπεδο της βίας και μάλιστα με την εμπλοκή του οικογενειακού περιβάλλοντος» υπογράμμισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Δ. Μάντζος.

«Τέτοιες ενέργειες δεν εκφράζουν το οργανωμένο λαϊκό εργατικό και φοιτητικό κίνημα. Δεν το βοηθάνε, αντίθετα θεωρούμε ότι αξιοποιούνται για την συκοφάντησή του», επισήμανε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Ν. Καραθανασόπουλος.

«Καταδικάζουμε τη βία από όπου και εάν προέρχεται», είπε ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Κ. Χήτας.

«Δεν θα πρέπει να είναι ανεκτό από κανένα τέτοιες πράξεις που στρέφονται εναντίον των οικογενειών οποιουδήποτε εδώ μέσα», ανέφερε ο βουλευτής της ΚΟ Σπαρτιάτες, Αθ. Χαλκιάς.

«Καταδικάζω απερίφραστα κάθε τέτοια ενέργεια βίας, πολλώ δε μάλλον, όταν αφορά την οικογενειακή εστία,» είπε ο βουλευτής της ΚΟ Νίκη, Σπ. Τσιρώνης.

Την καταδίκη του συμβάντος, «εν ομονοία», ζήτησε ο βουλευτής της ΝΔ, Ν. Παναγιωτόπουλος.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Πιερρακάκης για μη κρατικά ΑΕΙ: Κακό αντίγραφο της Νέας Αριστεράς το ΠΑΣΟΚ

Δημοσκόπηση Alco: Πρωτιά για ΝΔ - Στο 15,5% η «ψαλίδα» με ΠΑΣΟΚ

Συνάντηση Χατζηδάκη - Μάνη για το ν/σ παροχής κινήτρων για συγχωνεύσεις επιχειρήσεων

gazzetta
gazzetta reader insider insider