Τεμπονέρας: Είναι ώρα να μιλήσει η οργανωμένη βάση

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τεμπονέρας: Είναι ώρα να μιλήσει η οργανωμένη βάση
«Είναι η ώρα των μελών, των φίλων και των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι η ώρα να μιλήσει η οργανωμένη βάση και ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε ο Διονύσης Τεμπονέρας, κατά την άφιξή του στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι η ώρα των μελών, των φίλων και των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι η ώρα να μιλήσει η οργανωμένη βάση και ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε ο Διονύσης Τεμπονέρας, κατά την άφιξή του στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Σήμερα οι μόνοι νόμιμοι, πραγματικοί ιδιοκτήτες παίρνουν τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια τους και διαμορφώνουν την επόμενη μέρα. Είναι μια μέρα γιορτής, μια μέρα δημοκρατίας, καλές εργασίες στο Συνέδριό μας», πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης προχώρησε στην απόλυση του Διονύση Τεμπονέρα από τη θέση του επιστημονικού συνεργάτη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Παρέμβαση Τσίπρα

Νωρίτερα, ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, πήρε θέση για τις εσωκομματικές εξελίξεις στην Κουμουνδούρου, λίγο πριν από την έναρξη του συνεδρίου, υπογραμμίζοντας πως «το κόμμα μας βρίσκεται σε παρατεταμένη κρίση» και κάλεσε τον Στέφανο Κασσελάκη να δώσει «τον λόγο στα μέλη μας» και να διεξάγει νέες εκλογές καθώς «φέρεται να ζητά λευκή επιταγή τριετίας».

Αναλυτικότερα, ανέφερε πως «ο νικητής, φέρεται να ζητά λευκή επιταγή τριετίας, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στις ευρωεκλογές. Προεξοφλώντας έτσι την εκλογική αποτυχία και αδιαφορώντας και αυτός για τις συνέπειές της. Ενώ άλλοι διαφωνούν στο παρασκήνιο, αλλά σιωπηλά περιμένουν να έρθει η εκλογική αποτυχία, ώστε να του τη χρεώσουν».

«Ο Πρόεδρος, έθεσε προχθές καθαρά θέμα εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του, στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας. Και πιστεύω ορθώς το έπραξε», εξηγεί ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συμπληρώνοντας πως ο Στέφανος Κασσελάκης «εκλέχτηκε χωρίς να προλάβει να διατυπώσει αναλυτικά τις θέσεις και το σχέδιό του. Για να οδηγήσει το κόμμα στην επερχόμενη εκλογική μάχη πρέπει να είναι σαφές ότι διαθέτει, αυτήν την κρίσιμη στιγμή, την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας».

«Μόνο που την ψήφο εμπιστοσύνης, οφείλει να τη ζητήσει από αυτούς που τον εξέλεξαν Πρόεδρο και όχι από την Πολιτική Γραμματεία. Αντί να σερνόμαστε σε μια παρατεταμένη κρίση που οδηγεί με ακρίβεια σε νέα εκλογική συρρίκνωση, η μόνη διέξοδος είναι να δώσουμε εκ νέου το λόγο σε αυτούς που κρατήσανε και συνεχίζουν να κρατάνε όρθιο το κόμμα και τη παράταξή μας: Στα μέλη μας» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider