Σε Κεραμωτή, Θάσο και Δράμα την Τετάρτη ο Κυρ. Μητσοτάκης

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Σε Κεραμωτή, Θάσο και Δράμα την Τετάρτη ο Κυρ. Μητσοτάκης
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης αύριο (Τετάρτη) το πρωί θα επισκεφθεί την Κεραμωτή Καβάλας και στη συνέχεια θα μεταβεί στη Θάσο.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης αύριο (Τετάρτη) το πρωί θα επισκεφθεί την Κεραμωτή Καβάλας και στη συνέχεια θα μεταβεί στη Θάσο.

Στις 19:30 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθύνει χαιρετισμό σε συγκέντρωση πολιτών στη Δράμα, στον πεζόδρομο της Ζερβού.

Νωρίτερα σήμερα μιλώντας στους πολίτες της Νέας Ιωνίας κατά την επίσκεψή του στην περιοχή, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης τους ευχαρίστησε για τον αγώνα που έδωσαν από κοινού και τη μεγάλη νίκη της 21ης Μαΐου.

«Ποιος θα το περίμενε άραγε, ότι η Νέα Δημοκρατία θα κέρδιζε στη Νέα Ιωνία με 10 μονάδες διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης επισημαίνοντας ότι αν οι εκλογές είχαν γίνει με το σύστημα της ενισχυμένης αναλογικής «σήμερα η χώρα θα είχε ήδη σταθερή κυβέρνηση με άνετη κοινοβουλευτική πλειοψηφία».

Κάλεσε στη συνέχεια τους πολίτες να πάνε στις κάλπες της 25ης Ιουνίου λέγοντας: «Αυτό, λοιπόν, το οποίο κάποιοι δεν μας επέτρεψαν να κάνουμε στις κάλπες της 21ης Μαΐου επειδή πειραματίστηκαν με την απλή αναλογική, σας ζητώ να το κάνουμε πράξη σε είκοσι μέρες από τώρα, με μία ισχυρή Νέα Δημοκρατία, με μία άνετη κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Διότι, σήμερα, η χώρα χρειάζεται, πρώτα και πάνω απ΄ όλα μία σταθερή κυβέρνηση, η οποία να μπορεί να οδηγήσει με ασφάλεια τη χώρα μας στο μέλλον και να αντιμετωπίσει τις μεγάλες γεωπολιτικές προκλήσεις της περιοχής».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Τσίπρας: Είμαστε όρθιοι και αποφασισμένοι όσο ποτέ, να δώσουμε τη μάχη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο

Σκέρτσος: Ενεργούμενα του τουρικού προξενείου οι Φερχάτ και Ζεϊμπέκ

Ανδρουλάκης: «Δεν υπερασπίζομαι τα συμφέροντα 3.000 οικογενειών, όπως ο κ. Μητσοτάκης, αλλά θέλω ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα»

gazzetta
gazzetta reader insider insider