ΣΥΡΙΖΑ: «Αλλαγή προσώπων» έθεσε ο Τσακαλώτος, για την επόμενη μέρα - «Δεν τίθεται θέμα ηγεσίας»

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
ΣΥΡΙΖΑ: «Αλλαγή προσώπων» έθεσε ο Τσακαλώτος, για την επόμενη μέρα - «Δεν τίθεται θέμα ηγεσίας»
Είπε αύριο πιθανότατα θα συγκληθούν τα συλλογικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προκειμένου να συζητήσουν την εκλογική στρατηγική ενόψει της επόμενης κάλπης.

Μήνυμα για αλλαγή προσώπων στον ΣΥΡΙΖΑ έστειλε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, σε δηλώσεις μετά από τη μεγάλη ήττα του κόμματος στις βουλευτικές εκλογές.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους έξω από τα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου, ο κ. Τσακαλώτος είπε αύριο πιθανότατα θα συγκληθούν τα συλλογικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προκειμένου να συζητήσουν την εκλογική στρατηγική ενόψει της επόμενης κάλπης.

Ο ίδιος ανέφερε ότι δεν ανακοινώθηκε πότε θα συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία, ωστόσο, αν «στοιχημάτιζε» θα έλεγε ότι θα γίνει αύριο.

Ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Τσακαλώτος απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να τεθεί θέμα ηγεσίας και σημείωσε ότι θα συζητηθεί η στάση του ΣΥΡΙΖΑ ως προς τη διερευνητική εντολή και η στρατηγική του κόμματος ενόψει των επόμενων εκλογών.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Πάτρα - Πύργος: «Στρώνεται χαλί» για επέκταση έως την Τσακώνα με «αλμυρό» κόστος

Αποκαλυπτήρια για όλα τα νέα όπλα της Ελλάδας στην παρέλαση της 28ης

Ποιοι Έλληνες εργάζονται έως και 49 ώρες την εβδομάδα - Πόσο δουλεύει ο μέσος Ευρωπαίος

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider