Η Δύση δεν σκοπεύει να επιτεθεί στη Ρωσία, λέει ο Μπάιντεν

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Η Δύση δεν σκοπεύει να επιτεθεί στη Ρωσία, λέει ο Μπάιντεν
Μιλώντας από την Πολωνία όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη μερικές μέρες πριν από τη συμπλήρωση ενός έτους από την έναρξη του πολέμου της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, υποστήριξε την Τρίτη πως η Δύση δεν σκοπεύει να επιτεθεί στη Ρωσία, στον απόηχο την αποχώρησης της Μόσχας από τη συνθήκη New Start που έχει υπογράψει με τις ΗΠΑ για τον περιορισμό των στρατηγικών πυρηνικών οπλοστασίων των δύο πλευρών.

Μιλώντας από την Πολωνία όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη μερικές μέρες πριν από τη συμπλήρωση ενός έτους από την έναρξη του πολέμου της Ρωσίας στην Ουκρανία, ο Μπάιντεν είπε πως «εφόσον η Ρωσία σταματήσει την εισβολή στην Ουκρανία, ο πόλεμος θα τελειώσει.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν είναι μια αναγκαιότητα, αλλά μια τραγωδία».

Παράλληλα, ο Μπάιντεν επανέλαβε πως οι ΗΠΑ θα συνεχίσουν να στηρίζουν την Ουκρανία με την αποστολή όπλων και άλλης βοήθειας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Πόσα χρήματα παίρνει η Τζένγκο για την 5η θέση στο Παγκόσμιο του Τόκιο

Από το γκισέ στο κινητό: Η μάχη για την επόμενη μέρα της τραπεζικής

Επιστροφή ενοικίου: Διασταυρώσεις από την ΑΑΔΕ για να μην χάσουν την ενίσχυση οι φορολογούμενοι

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider