Κομισιόν: Ο Μαργαρίτης Σχοινάς δεν βρίσκεται υπό έρευνα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κομισιόν: Ο Μαργαρίτης Σχοινάς δεν βρίσκεται υπό έρευνα
Δήλωση του Επικεφαλής Εκπροσώπου Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής  Έρικ Μαμέρ

Ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς δεν βρίσκεται υπό έρευνα, δήλωσε ο Επικεφαλής Εκπροσώπου Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Έρικ Μαμέρ.

Σε σχέση με τις δηλώσεις του Αντιπροέδρου Μαργαρίτη Σχοινά σχετικά με τα εργασιακά δικαιώματα στο Κατάρ, ο Μαμέρ διευκρίνισε ότι «οι θέσεις που έχει λάβει είναι σύμφωνες με αυτές της Επιτροπής. Δεν υπάρχουν αποκλίσεις ούτε διαφοροποιήσεις».

Για το θέμα ότι η Πρόεδρος δεν σχολίασε το ζήτημα της εμπιστοσύνης της στον Αντιπρόεδρο Σχοινά, ο Μαμέρ είπε: Η Πρόεδρος στηρίζει ολόκληρο το Κολλέγιο. Δεν χρειάζεται να το αναφέρει συγκεκριμένα τώρα σε σχέση με κάποιο συγκεκριμένο μέλος του Κολλεγίου, καθώς δεν υπάρχουν νέες εξελίξεις που να αφορούν το Κολλέγιο.

Νωρίτερα, ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Αντιπροέδρου της Κομισιόν, Βαγγέλης Δεμίρη, είχε χαρακτηρίσει «ψευδείς, ανυπόστατους και παραπλανητικούς τους ισχυρισμούς για δήθεν 'διερεύνηση' του Μαργαρίτη Σχοινά».

«Φίλοι κ φίλες συντάκτες, το @POLITICOEurope ουδέποτε έγραψε αυτό που μετέφρασαν ορισμένοι για τον @MargSchinas . Ούτε έρευνα υφίσταται, ούτε το "αποκάλυψε" τάχα κάποιος», έγραψε στο Twitter.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider