Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας αναζητά απεγνωσμένα δικαιολογίες για την επερχόμενη ήττα του

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας αναζητά απεγνωσμένα δικαιολογίες για την επερχόμενη ήττα του
«Ο ΣΥΡΙΖΑ εισέρχεται και πάλι σε επικίνδυνα για τη Δημοκρατία μας μονοπάτια. Χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο, βασισμένος μόνο σε ψέματα και ανυπόστατες φήμες, φτάνει στην απόλυτη πολιτική εξαθλίωση», αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου

«Ο ΣΥΡΙΖΑ εισέρχεται και πάλι σε επικίνδυνα για τη Δημοκρατία μας μονοπάτια. Χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο, βασισμένος μόνο σε ψέματα και ανυπόστατες φήμες, φτάνει στην απόλυτη πολιτική εξαθλίωση», αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, απαντώντας στον επικεφαλής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος νωρίτερα επιτέθηκε στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη αναφορικά με την υπόθεση των υποκλοπών.

«Η ομαλή λειτουργία της Δημοκρατίας μας και το αδιάβλητο των εκλογικών διαδικασιών είναι ένα κεκτημένο της Μεταπολίτευσης, το οποίο οφείλουμε όλοι, πολιτικοί και πολίτες, να προστατεύσουμε ως κόρη οφθαλμού. Κανείς, από το 1974 μέχρι σήμερα, δεν διανοήθηκε να το αμφισβητήσει. Ο κ. Τσίπρας μιμείται τους ακραίους πολιτικούς στις Η.Π.Α. και τη Βραζιλία, οι οποίοι δεν σέβονται τη λαϊκή ετυμηγορία και δεν διστάζουν να πληγώσουν βαριά τους θεσμούς των χωρών τους», τόνισε στη συνέχεια ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Αναζητά απεγνωσμένα δικαιολογίες για την επερχόμενη ήττα του, φτάνοντας στο σημείο να θυσιάσει την ομαλότητα και τη νομιμότητα, για να στήσει γραμμή προσωπικής του άμυνας. Όμως η πολιτική του αδυναμία οφείλεται στην πολιτική του ανεπάρκεια, στην ένδεια προτάσεων για τα υπαρκτά και τα μεγάλα που απασχολούν την Πατρίδα και στον “τραμπισμό αλά γκρέκα» με τον οποίο πολιτεύεται”», καταλήγει η δήλωση του κ. Οικονόμου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Τσίπρας: Αλλαγές στην ΕΥΠ πριν τις εκλογές - Να αντικατασταθεί ο Θεοδωρικάκος

Γεωργιάδης: Έμφαση στις κοινωνικές συνεταιριστικές επιχειρήσεις ψυχικής υγείας

Επίθεση του ΥΠΕΝ στον ΣΥΡΙΖΑ για τα υπερέσοδα των παρόχων ενέργειας

gazzetta
gazzetta reader insider insider