Στη Νέα Υόρκη για τη Συνεδρίαση της Σοσιαλιστικής Διεθνούς ο Γιώργος Α. Παπανδρέου

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Στη Νέα Υόρκη για τη Συνεδρίαση της Σοσιαλιστικής Διεθνούς ο Γιώργος Α. Παπανδρέου
Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα προεδρεύσει την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, στις Εργασίες του Προεδρείου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, το οποίο πραγματοποιείται παραδοσιακά στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Ο πρώην Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργος Α. Παπανδρέου, θα βρίσκεται στη Νέα Υόρκη από τις 20 μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα προεδρεύσει την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, στις Εργασίες του Προεδρείου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, το οποίο πραγματοποιείται παραδοσιακά στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Την Τετάρτη 21 και την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, θα συμμετάσχει στις εργασίες των διεθνών συνεδρίων Clinton Global Initiative & Concordia Summit. Επίσης, θα είναι ομιλητής σε πάνελ του NGIC με θέμα: «The Summit of the Future: How to put Agenda 2030 back on track: Challenges and Opportunities to turbocharge SDG Implementation».

Σήμερα, Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου, στη 1:30 μμ, θα επισκεφθεί την έδρα της Eλληνορθόδοξης Αρχιεπισκοπής, όπου θα έχει συνάντηση με τον Αρχιεπισκοπο Ελπιδοφόρο. Αμέσως μετά, θα μεταβούν από κοινού στο Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, στο Ground Zero.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Εφορία: Διακοπή εργασιών για επαγγελματίες και επιχειρήσεις με λίγα κλικ - Η ψηφιακή διαδικασία, οι αιτήσεις, οι προϋποθέσεις

Πόσο βουτηγμένες στο χρέος είναι οι 25 σημαντικότερες οικονομίες του κόσμου

Τραμπ: Στέλνει επιστολές για τους δασμούς σε 12 χώρες - Τake it or leave it

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider