Οικονόμου για Τσίπρα: Μερικές φορές το σιγάν είναι κρείττον του λαλείν - Όλοι θυμούνται

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Οικονόμου για Τσίπρα: Μερικές φορές το σιγάν είναι κρείττον του λαλείν - Όλοι θυμούνται
«Όταν ο κ. Τσίπρας συνδυάζει, στην ίδια φράση, τις λέξεις "καμένα" και "ενσυναίσθηση", ο συνειρμός είναι άμεσος και προφανής» υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Όταν η χώρα αντιμετωπίζει ένα καταστροφικό φυσικό φαινόμενο, επιβάλλεται οι πολιτικές δυνάμεις να δείχνουν σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Όταν ο κ. Τσίπρας συνδυάζει, στην ίδια φράση, τις λέξεις "καμένα" και "ενσυναίσθηση", ο συνειρμός είναι άμεσος και προφανής. Όλοι θυμούνται. Μερικές φορές το σιγάν είναι κρείττον του λαλείν», είναι η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου στην ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, σχολίασε την επίσκεψη στου πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην περιοχή που επλήγη από την πυρκαγιά:

«Τόσα χαμόγελα και τόση ευτυχία, τόσες ομαδικές φωτογραφίες χαράς με φόντο τα καμένα δεν έχω ξαναδεί. Ένα τους θέμα σοβαρό είναι η ανεπάρκεια. Ένα άλλο όμως ακόμη θλιβερότερο, το πάνδηλο έλλειμμα ενσυναίσθησης», ανέφερε ο επικεφαλής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider