Ικανοποίηση Θεοδωρικάκου για την επιχειρησιακή ετοιμότητα της ΕΚΑΜ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ικανοποίηση Θεοδωρικάκου για την επιχειρησιακή ετοιμότητα της ΕΚΑΜ
Συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν μια σειρά μέτρων για την αναβάθμιση των υποδομών και του εξοπλισμού της Μονάδας.

Την ικανοποίησή του για το υψηλό επίπεδο ηθικού και επιχειρησιακής ετοιμότητας των ανδρών της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (ΕΚΑΜ) εξέφρασε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, κατά την σημερινή επίσκεψή του στις εγκαταστάσεις της, στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Ο κ. Θεοδωρικάκος, που συνοδευόταν από τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη, σε εκτενή σύσκεψη ενημερώθηκε από τον διοικητή, αστυνομικό υποδιευθυντή Πέτρο Τζεφεράκο, για τη λειτουργία της ειδικής μονάδας της Αστυνομίας, ενώ συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν μια σειρά μέτρων για την αναβάθμιση των υποδομών και του εξοπλισμού.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη συνομίλησε και με τους άνδρες της ΕΚΑΜ και αντάλλαξε μαζί τους ευχές, ενώ σε ανάρτησή του στα social media σχετικά με την επίσκεψή του σημειώνει: «Σήμερα, μέρα γενεθλίων, ήταν για μένα και μια ξεχωριστή μέρα εργασίας. Επισκέφθηκα τις εγκαταστάσεις της ΕΚΑΜ στο Μαρκόπουλο. Πρόκειται για μια υπηρεσία, που εγγυάται την ασφάλεια στη χώρα, σε ειδικές καταστάσεις κι απέναντι σε σοβαρούς κινδύνους. Υψηλό ηθικό, εκπαίδευση, ετοιμότητα! Αισθάνομαι περηφάνια που συνεργαζόμαστε κι υπηρετούμε την πατρίδα μας στον τομέα της ασφάλειας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Θεοδωρικάκος: Τα έργα στο Ελληνικό συμβολίζουν την Ελλάδα του αύριο

gazzetta
gazzetta reader insider insider