Β. Διγαλάκης: Προτεραιότητά μας η νέα γενιά και οι νέες επενδύσεις

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Β. Διγαλάκης: Προτεραιότητά μας η νέα γενιά και οι νέες επενδύσεις
«Δεν μπορώ να μη σχολιάσω τον ξαφνικό έρωτα που ανακάλυψε η αξιωματική αντιπολίτευση στο πρόσωπο του κ. Τσιόδρα. Έκαστος εφ΄ ω ετάχθη. Ας μην προσπαθούμε να ερμηνεύουμε και να διαστρεβλώνουμε αυτά που λένε οι επιστήμονες», είπε ο βουλευτής της ΝΔ.

«Δεν μπορώ να μη σχολιάσω τον ξαφνικό έρωτα που ανακάλυψε η αξιωματική αντιπολίτευση στο πρόσωπο του κ. Τσιόδρα. Έκαστος εφ΄ ω ετάχθη. Ας μην προσπαθούμε να ερμηνεύουμε και να διαστρεβλώνουμε αυτά που λένε οι επιστήμονες. Ας τους αφήσουμε να κάνουν τη δουλειά τους και λυπάμαι πάρα πολύ που η χώρα μας είναι η μόνη χώρα που η πανδημία έχει εργαλειοποιηθεί από την αντιπολίτευση, ως πολιτική αντιπαράθεση», είπε ο βουλευτής της ΝΔ, Βασίλης Διγαλάκης, κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού στη Βουλή.

Ο βουλευτής της ΝΔ υπογράμμισε ότι η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης βασίζεται σε μειώσεις φόρων, προώθηση μεταρρυθμίσεων, αύξηση των επενδύσεων και μείωση του ελλείμματος του εμπορικού ισοζυγίου, για να υπογραμμίσει πως ήταν συνειδητή επιλογή της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη να επανέλθει η μεσαία τάξη, η ραχοκοκαλιά της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας, στο προσκήνιο και να σταθεί ξανά στα πόδια της. Σχολίασε δε, ότι συνειδητά η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε τη συρρίκνωση και την αφαίμαξη της μεσαίας τάξης, όσο και αν προσπαθεί ο κ. Τσίπρας να πείσει ότι αναγκάστηκε να το κάνει.

«Με τον προϋπολογισμό του 2022, επιλέγουμε για άλλη μια φορά την αλήθεια και όχι τον λαϊκισμό. Επιλέγουμε το μακροπρόθεσμο όφελος για όλους και όχι το βραχυπρόθεσμο μικροκομματικό όφελος για τους λίγους. Επιλέγουμε να οικοδομήσουμε μια σταθερή και βιώσιμη οικονομία και όχι μια κρατικοδίαιτη ισχνή ανάπτυξη», επισήμανε ο κ. Διγαλάκης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider