Πολιτική | Ελλάδα
17-12-2021 | 10:04

Κουρουμπλής: Δεν ανακαλώ, εγκληματικές πολιτικές οδηγούν σε δολοφονίες

Newsroom
Μοιράσου το
Κουρουμπλής: Δεν ανακαλώ, εγκληματικές πολιτικές οδηγούν σε δολοφονίες
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Δεν ανακαλεί τις δηλώσεις που έκανε από το βήμα της Βουλής και προκάλεσαν τη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και ερωτηθείς εάν αισθάνεται την ανάγκη να ανακαλέσει την κατηγορία ότι η κυβέρνηση ευθύνεται για «δολοφονίες», αναφορικά με τη διαχείριση της πανδημίας, ο κ. Κουρουμπλής απάντησε «Όχι, γιατί εξέφρασα την κραυγή αγωνίας χιλιάδων ανθρώπων που κινδυνεύει η ζωή τους στα νοσοκομεία, σε συνθήκες που πραγματικά προκαλούν το δημόσιο αίσθημα».

Υποστήριξε ότι μιλούσε για εγκληματικές πολιτικές που οδηγούν σε δολοφονίες και συμπλήρωσε ότι «δεν θα το πάρω ποτέ πίσω αυτό».

Μάλιστα, υπογράμμισε πως είναι διατεθειμένος να παραιτηθεί της βουλευτικής ασυλίας για όποιον θέλει να του κάνει μήνυση. «Πεθαίνουν άνθρωποι αβοήθητοι μέσα στα νοσοκομεία. Η ευθύνη είναι τεράστια», ανέφερε.

Εξήγησε πως μιλούσε σε πολιτικό επίπεδο και υπενθύμισε πως αποκαλούσαν «προδότες» βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τη Συμφωνία των Πρεσπών και «δολοφόνους» για την τραγωδία στο Μάτι.

Τέλος, επεσήμανε πως ο προϋπολογισμός είναι μειωμένος κατά 130 εκατομμύρια ευρώ όσον αφορά στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, συμπληρώνοντας ότι από πέρυσι παρακαλούσε μαζί με τον Παύλο Πολάκη την Κυβέρνηση να φέρει τα μονοκλωνικά αντισώματα στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

MUST READ

Διαγραφή Κουρουμπλή - Ο ΣΥΡΙΖΑ τον «αδειάζει» μετά τις ακραίες δηλώσεις κατά της κυβέρνησης