Λοβέρδος: Αν δεν διπλασιάσω τα ποσοστά του κόμματος μέχρι το 2023, θα παραιτηθώ από πρόεδρος

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Λοβέρδος: Αν δεν διπλασιάσω τα ποσοστά του κόμματος μέχρι το 2023, θα παραιτηθώ από πρόεδρος
O κ. Λοβέρδος ανέφερε ότι σε περίπτωση που δεν διπλασιάσει τα ποσοστά του κόμματος, θα παραιτηθεί από πρόεδρος έχοντας βάλει ορόσημο το 2023.

Μια προεκλογική υπόσχεση έδωσε ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος μιλώντας στο ΣΚΑΙ, το πρωί της Τετάρτης ανέφερε ότι σε περίπτωση που δεν διπλασιάσει τα ποσοστά του κόμματος, θα παραιτηθεί από πρόεδρος έχοντας βάλει ορόσημο το 2023.

«Θα κάνω δηλώσεις ως ΠΑΣΟΚ αν κερδίσω για να μην με μπερδεύουν με κάποιους από εμάς που λένε ότι θα τα πούμε στο συνέδριο», δήλωσε και πρόσθεσε: «Έχουμε ένα ακατανόητο σήμα, μια μίξη χρωμάτων, το τριαντάφυλλο ή ο ανεμιστήρας, έχουμε κάτι που μας έδωσαν άνθρωποι που τώρα είναι στον ΣΥΡΙΖΑ ή στα σπίτια τους. Δεν πάμε πίσω νοσταλγώντας, πάμε με το ΠΑΣΟΚ».

Ο ίδιος άφησε αιχμές για τους συνυποψήφιούς του λέγοντας ότι δεν γίνεται ο πρόεδρος του κόμματος να μην είναι στη Βουλή στις 6 Δεκεμβρίου. «Είμαστε 6 εk των οποίων οι 3 δεν είναι βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Αυτός δεν είναι τυπικός αποκλεισμός, ούτε τίθεται ζήτημα υποχρεωτικότητας. Το κόμμα τώρα που είναι 6-7% θα δώσει τη μάχη την επόμενη μέρα στη Βουλή απέναντι στον Μητσοτάκη και τον Τσίπρα».

«Η διαρχία έχει αποκλειστεί από το 1996» συμπλήρωσε.

Σε ερώτηση αν ο κ. Βενιζέλος, η Άννα Διαμαντοπούλου και ο κ. Φλωρίδης έχουν θέση στο κόμμα απάντησε ότι έχουν θέση όλες και όλοι, επισημαίνοντας ότι «όποιο όνομα χρησιμοποιεί ο κάθε υποψήφιος σήμερα, το κάνει για να το εκμεταλλευτεί»

Και κατέληξε: «Όλοι πίσω πλην αυτών που έχουν δημιουργήσει τρομερές συγκρούσεις και πολώσεις. Έχουμε ανοιχτό διάλογο με μια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που έφυγε με τον Λαφαζάνη»

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Διαξιφισμοί στην προεκλογική κούρσα του ΚΙΝΑΛ ανάμεσα σε Ανδρουλάκη, Λοβέρδο, Παπανδρέου

gazzetta
gazzetta reader insider insider