Κρήτη: Επιχορήγηση ύψους 150.000 ευρώ για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας στο Δήμο Αμαρίου

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κρήτη: Επιχορήγηση ύψους 150.000 ευρώ για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας στο Δήμο Αμαρίου
Η χρηματοδότηση, αναμένεται να συμβάλει στην υλοποίηση σημαντικών και αναγκαίων παρεμβάσεων οι οποίες θα ενισχύσουν συνολικά τις υποδομές ύδρευσης του Δήμου Αμαρίου.

Στην επιχορήγηση ύψους 150.000 ευρώ, για την αντιμετώπιση του φαινομένου της λειψυδρίας στο Δήμο Αμαρίου, προχώρησε με απόφασή του ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Στέλιος Πέτσας.

Η χρηματοδότηση, αναμένεται να συμβάλει στην υλοποίηση σημαντικών και αναγκαίων παρεμβάσεων οι οποίες θα ενισχύσουν συνολικά τις υποδομές ύδρευσης του Δήμου Αμαρίου όπως ήταν και το ζητούμενο από πλευράς της δημοτικής αρχής μετά και την κατάθεση σχετικού αιτήματος προς τον αρμόδιο υπουργό, από τον δήμαρχο Παντελή Μουρτζανό. Όπως ανέφερε ο δήμαρχος Αμαρίου: «Η χρηματοδότηση αυτή για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας θα μας επιτρέψει να προχωρήσουμε άμεσα σε σημαντικές παρεμβάσεις ενισχύοντας τις υποδομές ύδρευσης του Δήμου μας με στόχο τη διασφάλιση υψηλής επάρκειας ποιοτικού πόσιμου νερού. Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα μας, όσο και τον βουλευτή Ρεθύμνου, Γιάννη Κεφαλογιάννη για τη διαχρονική στήριξή του σε κάθε μας προσπάθεια».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Πλακιωτάκης: Έργα 3 εκατ. ευρώ για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας νησιών το 2020

gazzetta
gazzetta reader insider insider