Οικονόμου για Τσίπρα: Προσεγγίζει την πανδημία με όρους ψήφων και πολιτικού κόστους

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Οικονόμου για Τσίπρα: Προσεγγίζει την πανδημία με όρους ψήφων και πολιτικού κόστους
«Όταν η Κυβέρνηση έπαιρνε δύσκολες αποφάσεις, ο κ.Τσίπρας έλεγε συνεχώς "όχι, κλείνοντας με νόημα το μάτι στους αντιεμβολιαστές» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Βολές κατά του Αλέξη Τσίπρα για το ότι «προσεγγίζει την πανδημία με όρους ψήφων και πολιτικού κόστους» εξαπέλυσε ο Γιάννης Οικονόμου, σε απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου στα όσα ανέφερε νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για τα μέτρα κατά του κορονοϊού στις εκκλησίες.

Όπως σημειώνει ο κ. Οικονόμου με ανάρτηση του στο Facebook, «από τη δήλωσή του κ. Τσίπρα προκύπτει ότι η μόνη του διαφωνία με τα μέτρα της Κυβέρνησης αφορά τους πολίτες που συμμετέχουν σε θρησκευτικές τελετές, εν γένει.

Υπενθυμίζουμε ότι με απόφαση της Κυβέρνησης, όταν κρίθηκε απαραίτητο, για πρώτη φορά στη νεότερη ιστορία έκλεισαν οι ναοί για τους πιστούς, ενώ σήμερα είναι υποχρεωτικός ο διαγνωστικός έλεγχος για ανεμβολίαστους ιερείς και ιεροψάλτες. Για το σύνολο των πολιτών υπάρχει η υποχρέωση χρήσης μάσκας, τήρησης αποστάσεων, ό,τι ακριβώς δηλαδή ισχύει για την πρόσβαση σε φαρμακεία και καταστήματα προμήθειας τροφίμων. Ο κ. Τσίπρας προτείνει επιπλέον περιορισμούς για αυτές τις δραστηριότητες; Πως ακριβώς το εννοεί;

Καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας, όταν η Κυβέρνηση έπαιρνε δύσκολες αποφάσεις, ο κ. Τσίπρας έλεγε συνεχώς «όχι», κλείνοντας με νόημα το μάτι στους αντιεμβολιαστές.

Όταν λοιπόν ο κ. Τσίπρας προσεγγίζει την πανδημία με όρους ψήφων και πολιτικού κόστους, όλοι καταλαβαίνουν ότι συνομιλεί με τον καθρέφτη του.

Όσο για τον διαχωρισμό των επιστημόνων σε κοινής ή μη κοινής κομματικής αποδοχής, για μας είναι ξεκάθαρο ότι η επιστημοσύνη κρίνεται από την επιστημονική κοινότητα όχι από κόμματα» καταλήγει η δήλωση του κ. Οικονόμου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Οικονόμου - Κορονοϊός: Αποκλείεται το ενδεχόμενο επέκτασης του υποχρεωτικού εμβολιασμού

gazzetta
gazzetta reader insider insider