Ελλάδα
13-10-2021 | 10:59

Βραχυκύκλωμα στο ΚΙΝΑΛ από την υποτροπή της υγείας της Προέδρου

Μοιράσου το
Βραχυκύκλωμα στο ΚΙΝΑΛ από την υποτροπή της υγείας της Προέδρου
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Βραχυκύκλωμα σε όλα τα επίπεδα προκαλεί η αιφνίδια υποτροπή της υγείας της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά και η εισαγωγή της στον «Ευαγγελισμό».

Κι ενώ οι συνυποψήφιοί της μέχρι χθες στην εσωκομματική κούρσα κ.κ. Λοβέρδος, Ανδρουλάκης και Καστανίδης, ανακοίνωσαν «μορατόριουμ» προεκλογικής δραστηριότητας, ο χρόνος πιέζει για λήψη αποφάσεων, καθώς μέχρι Παρασκευή εκπνέει η προθεσμία για υποβολή υποψηφιοτήτων. Υπενθυμίζεται ότι για να κατέβει κάποιος υποψήφιος χρειάζονται 5.000 υπογραφές από το Μητρώο μελών- γεγονός που είχε προκαλέσει μεγάλη ένταση πρόσφατα για την υποψηφιότητα του Χάρη Καστανίδη στην Κεντρική Επιτροπή. 

Τα ερωτηματικά προς ώρας είναι πως θα αντιδράσουν οι κ.κ. Λοβέρδος, Ανδρουλάκης και Καστανίδης στο ενδεχόμενο αυτό, δηλαδή της αναβολής για λίγους μήνες της εσωκομματικής προεκλογικής μάχης, και εάν θα εμφανιστούν και νέοι υποψήφιοι στον ορίζοντα. Υπενθυμίζεται ότι ημερομηνίες διεξαγωγής των εκλογών, έχουν οριστεί οι Κυριακές 5 και 12 Δεκεμβρίου.

Εντωμεταξύ η περιπέτεια της υγείας της Προέδρου έχει σηκώσει ένα τεράστιο κύμα συμπαράστασης από τον πολιτικό κόσμο, ενώ νωρίς το πρωί δέχτηκε την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο νοσοκομείο.

Μηνύματα έστειλαν ακόμα όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί, ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, και ο Ευάγγελος Βενιζέλος. «Φώφη, έχω σοκαριστεί. Σου εύχομαι με όλη μου την καρδιά περαστικά. Τα πολιτικά έχουν δευτερεύουσα και μικρή σημασία. Έχεις μεγάλη δύναμη και θα τα ξεπεράσεις όλα. Φιλιά. ΒΒ», ανέφερε. 

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.