Στην Τουρκία η Γιόχανσον για ευρωπαϊκά ζητήματα

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Στην Τουρκία η Γιόχανσον για ευρωπαϊκά ζητήματα
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Η επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων, Ίλβα Γιόχανσον θα επισκεφθεί σήμερα και αύριο την Άγκυρα για να ξεκινήσει ο «διάλογος υψηλού επιπέδου» της ΕΕ με την Τουρκία σε θέματα μετανάστευσης και ασφάλειας.

Η επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων, Ίλβα Γιόχανσον θα επισκεφθεί σήμερα και αύριο την Άγκυρα για να ξεκινήσει ο «διάλογος υψηλού επιπέδου» της ΕΕ με την Τουρκία σε θέματα μετανάστευσης και ασφάλειας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, η Επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων θα συναντηθεί με τον υπουργό Εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σόιλου. Στο επίκεντρο της συνάντησης θα βρεθεί η δήλωση ΕΕ-Τουρκίας, η κατάσταση στο Αφγανιστάν και τα θέματα μετανάστευσης και ασφάλειας που επηρεάζουν την ΕΕ και την Τουρκία. Ο «διάλογος υψηλού επιπέδου», έρχεται σε συνέχεια των συμπερασμάτων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 24ης και 25ης Ιουνίου, με τα οποία οι Ευρωπαίοι ηγέτες εξέφρασαν την ετοιμότητα της ΕΕ να συνεργαστεί με την Τουρκία και να συζητήσει θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, σε πλαίσιο διαλόγων υψηλού επιπέδου.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ακίνητα: Διπλό «ψαλίδι» στους φόρους το 2027 - Πάνω από 592.000 ιδιοκτήτες γλιτώνουν τον ΕΝΦΙΑ

Ξεμπλοκάρει δικαστικά η επέκταση της Λ. Κύμης (ΤΕΡΝΑ, AKTOR) - «Στον αέρα» χρηματοδότηση και έργο

ΔΕΔΔΗΕ: Περιθώρια για νέες μικρομεσαίες επενδύσεις ΑΠΕ στο δίκτυο διανομής – Πως θα εξελιχθεί η ζήτηση μέχρι το 2030

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider