Στη Γ.Σ. του ΟΗΕ ο Μητσοτάκης - Η «ατζέντα» της Νέας Υόρκης

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στη Γ.Σ. του ΟΗΕ ο Μητσοτάκης - Η «ατζέντα» της Νέας Υόρκης
Η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον γγ των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στις 14:10 τοπική ώρα δεσπόζει στο πρόγραμμα του Έλληνα πρωθυπουργού σήμερα Πέμπτη.

Με τη συνάντηση με τον πρόεδρο της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο ξεκίνησε το πρόγραμμα επαφών και συναντήσεων του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στη Νέα Υόρκη στο περιθώριο της συμμετοχής του στην 76η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

Θέματα κοινού ενδιαφέροντος, αλλά και οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο τέθηκαν επί τάπητος κατά τη συνάντηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο της FIFA, Gianni Infantino στη Νέα Υόρκη. Ο κ. Infantino δώρισε στον κ. Μητσοτάκη μια φανέλα της παγκόσμιας Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου με τον αριθμό 9 καθώς και ένα σετ με τις χαρακτηριστικές κάρτες των διαιτητών, την κίτρινη και την κόκκινη. Ο κ Μητσοτάκης από την πλευρά του προσέφερε στον κ. Infantino ένα συλλεκτικό ρολόι για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον γγ των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στις 14:10 τοπική ώρα δεσπόζει στο πρόγραμμα του Έλληνα πρωθυπουργού σήμερα Πέμπτη.

Το πρωί της ίδιας ημέρας, και συγκεκριμένα στις 8 τοπική ώρα, ο κ. Μητσοτάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη στο πρακτορείο Bloomberg.

Στις 10 θα έχει συνάντηση με επικεφαλής εβραϊκών οργανώσεων, ενώ στις 10:35, πάντα τοπική ώρα, θα συναντηθεί με τον επικεφαλής του American Jewish Committee, Ντέιβιντ Χάρις.

Στις 12:15 θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της Γεωργίας, ενώ στις 13:00 με την πρόεδρο της AIPAC, Μπέτσι Κορν.

Τέλος το βράδυ της Πέμπτης και συγκεκριμένα στις 20:00 τοπική ώρα θα παρατεθεί δεξίωση προς τιμήν του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τη συμμετοχή ομογενειακών οργανώσεων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider