Επίσκεψη Μητσοτάκη στη Σλοβενία - Το πρόγραμμα της Τετάρτης

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Επίσκεψη Μητσοτάκη στη Σλοβενία - Το πρόγραμμα της Τετάρτης
Με την επιστροφή του στην Ελλάδα, ο πρωθυπουργός θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη, όπου θα έχει συναντήσεις με παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς.

Στη Σλοβενία μεταβαίνει αύριο, Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, για το Bled Strategic Forum 2021, όπου θα έχει συναντήσεις με τον Σλοβένο ομόλογο του και τον επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με το Μέγαρο Μαξίμου, με την επιστροφή του στην Ελλάδα ο κ. Μητσοτάκης θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη, όπου την Τετάρτη το απόγευμα θα έχει συναντήσεις με παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Μαξίμου:

O Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναχωρεί για τη Σλοβενία, όπου θα έχει διμερείς συναντήσεις με τον Πρωθυπουργό της Σλοβενίας, Janez Janša και τον Πρόεδρο Borut Pahor, ενώ θα συμμετάσχει μαζί με άλλους Ευρωπαίους ηγέτες και τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Charles Michel σε συζήτηση για το μέλλον της Ευρώπης στο πλαίσιο του Bled Strategic Forum 2021 (11.00 την Τετάρτη).

Στη συνέχεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη, όπου την Τετάρτη το απόγευμα θα έχει συναντήσεις με παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς της βόρειας Ελλάδας, αλλά και με αρμόδιους για τα μεγάλα έργα που υλοποιούνται στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider