Reuters: Ο Τζάρεντ Κούσνερ εγκαταλείπει την πολιτική, ξεκινά επενδυτική εταιρεία

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Reuters: Ο Τζάρεντ Κούσνερ εγκαταλείπει την πολιτική, ξεκινά επενδυτική εταιρεία
Kushner
Ο Τζάρεντ Κούσνερ, σύμβουλος του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και σύζυγος της κόρης του Ιβάνκας, σχεδιάζει να ανοίξει μια επενδυτική εταιρεία τους επόμενους μήνες.

Ο Τζάρεντ Κούσνερ, σύμβουλος του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και σύζυγος της κόρης του Ιβάνκας, σχεδιάζει να ανοίξει μια επενδυτική εταιρεία τους επόμενους μήνες, μια κίνηση που τον απομακρύνει από την πολιτική για το προσεχές μέλλον, ανέφεραν σήμερα στο Reuters πηγές με γνώση των σχεδίων του.

Ο Κούσνερ, ο πρώην διευθύνων σύμβουλος των Kushner Companies, ο οποίος διετέλεσε κορυφαίος σύμβουλος του Ρεπουμπλικανού προέδρου στον Λευκό Οίκο, βρίσκεται στα τελικά στάδια του να ξεκινήσει μια επενδυτική εταιρεία, που θα ονομάζεται Affinity Partners, η οποία θα εδρεύει στο Μαϊάμι.

Επιπλέον, επιδιώκει να ανοίξει ένα γραφείο στο Ισραήλ προκειμένου να ασχοληθεί με περιφερειακές επενδύσεις με στόχο να συνδέσει την οικονομία του Ισραήλ με την Ινδία, τη βόρεια Αφρική και τον Κόλπο, σημείωσαν δύο πρόσωπα με γνώση του σχεδίου, τα οποία μίλησαν υπό καθεστώς ανωνυμίας.

Οι πηγές δεν είχαν λεπτομέρειες σχετικά με πιθανούς επενδυτές και είπαν πως η εταιρεία βρίσκεται ακόμα σε στάδιο σχεδιασμού.

Ο Τζάρεντ Κούσνερ έχει περάσει τους τελευταίους έξι μήνες με την οικογένειά του στο Μαϊάμι γράφοντας ένα βιβλίο σχετικά με τις εμπειρίες του στον Λευκό Οίκο, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του επόμενου έτους.

Ο Κούσνερ συνεχίζει να έχει στενές σχέσεις με τον πεθερό του, σύμφωνα με τις πηγές, όμως με την επιστροφή του στον ιδιωτικό τομέα εγκαταλείπει την πολιτική για το άμεσο μέλλον.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider