Χρ. Δήμας: Οι συνέργειες ανάμεσα στην επιστημονική κοινότητα Ελλάδας-Γερμανίας έχει ήδη σημαντικά αποτελέσματα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Χρ. Δήμας: Οι συνέργειες ανάμεσα στην επιστημονική κοινότητα Ελλάδας-Γερμανίας έχει ήδη σημαντικά αποτελέσματα
Οι συνέργειες που αναπτύσσονται ανάμεσα στην επιστημονική και ερευνητική κοινότητα των δύο χωρών έχει ήδη πολύ σημαντικά αποτελέσματα, σημείωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Χρίστος Δήμας.

Η διμερής συμφωνία Ελλάδας και Γερμανίας στην έρευνα και την καινοτομία, αποτελεί ένα παράδειγμα εξαιρετικής συνεργασίας. Οι συνέργειες που αναπτύσσονται ανάμεσα στην επιστημονική και ερευνητική κοινότητα των δύο χωρών έχει ήδη πολύ σημαντικά αποτελέσματα.

Αυτό σημείωσε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Χρίστος Δήμας, με αφορμή την ομιλία του στο 2ο Ελληνο-Γερμανικό workshop «Knowledge and Technology Transfer».

Όπως έγραψε ο κ. Δήμας: «Η διμερής συμφωνία Ελλάδας-Γερμανίας στην έρευνα και την καινοτομία αποτελεί ένα παράδειγμα εξαιρετικής συνεργασίας. Οι συνέργειες που αναπτύσσονται ανάμεσα στην επιστημονική και ερευνητική κοινότητα των δύο χωρών έχει ήδη πολύ σημαντικά αποτελέσματα.

Σήμερα στο 2ο Ελληνο-Γερμανικό workshop "Knowledge and Technology Transfer" συζητήσαμε με τον Γερμανό ομόλογο μου Thomas Rachel και ερευνητές από τις δύο χώρες, για την εξέλιξη της συμφωνίας και θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider