Γαλλία: Η Ρωσία εγκρίνει «σιωπηλά» την αεροπειρατεία στη Λευκορωσία

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Γαλλία: Η Ρωσία εγκρίνει «σιωπηλά» την αεροπειρατεία στη Λευκορωσία
Ryanair
Η Γαλλία, η Ιρλανδία και η Εσθονία θα θέσουν το ζήτημα στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.

Ξεκάθαρες αιχμές κατά της Ρωσίας για την υπόθεσης της αεροπειρατείας της πτήσης της Ryanair στη Λευκορωσία άφησε ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών, Ζαν-Υβ Λε Ντριάν.

Μιλώντας στη γαλλική τηλεόραση και στο κανάλι France 2, ο Λε Ντριάν ανέφερε πως η μη καταδίκη της κυβέρνησης του Αλεξάντερ Λουκασένκο από τη Μόσχα για το περιστατικό, ουσιαστικά αποτελεί «σιωπηλή» έγκριση προς το Μινσκ.

Σύμφωνα με το Reuters, η Γαλλία, η Ιρλανδία και η Εσθονία θα θέσουν το ζήτημα στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ αργότερα μέσα στην Τετάρτη.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Η Γροιλανδία επαναφέρει στο προσκήνιο τον διατλαντικό εμπορικό πόλεμο στην απόλυτη μορφή του

Πετρέλαιο θέρμανσης: Σταθερές οι τιμές στην Ελλάδα αλλά οι διαφορές ανά περιοχή φθάνουν και τα 200 ευρώ

Τουρισμός: Με ούριο άνεμο μπαίνει το 2026 παρά το «μπλόκο» των εορτών

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider