Ελλάδα
12-05-2021 | 12:54

ΚΙΝΑΛ: Η κυβέρνηση να ασχοληθεί με την ασφάλεια των πολιτών

Newsroom
Μοιράσου το
ΚΙΝΑΛ: Η κυβέρνηση να ασχοληθεί με την ασφάλεια των πολιτών
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Υψηλούς τόνους κατά της πολιτικής της κυβέρνησης σε θέματα προστασίας του πολίτη χρησιμοποιεί το Κίνημα Αλλαγής, με αφορμή της δολοφονία της νεαρής μητέρας στα Γλυκά Νερά.

Όπως σημειώνει το ΚΙΝΑΛτο εν λόγω περιστατικό «και οι ακολουθήσασες αμήχανες ανακοινώσεις και διαρροές του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, αναδεικνύουν αυτό που με επιμονή, επικοινωνία και πλείστη χειραγώγηση μεθοδεύει η κυβέρνηση τα τελευταία δύο χρόνια.

Δηλαδή την κατασκευή μια εικόνας δήθεν επιτυχούς λειτουργίας της αστυνόμευσης, που εξαντλείται στην καταστολή διαδηλώσεων και διαμαρτυριών, παραμελώντας την ουσιαστική ασφάλεια των πολιτών.

Οι έντονες διαμαρτυρίες κατοίκων της Αττικής και άλλων κυρίως, αστικών περιοχών της χώρας για την γιγάντωση πολλών εστιών παραβατικότητας και ανομίας που δεν ενοχλούνται από την Αστυνομία, είναι η πραγματικότητα της ασφάλειας στη χώρα μας.

Οι πολίτες που δεν μπορούν να έχουν αστυνομική φρουρά, όπως κάποιοι άλλοι παράνομα ή νόμιμα έχουν εξασφαλίσει, γίνονται έρμαιο του οργανωμένου εγκλήματος και των κοινών εγκληματιών, χωρίς να υπάρχει οποιοδήποτε σχέδιο μιας οργανωμένης, μεθοδικής και σταθερής στο χρόνο προστασίας τους.

Η κυβέρνηση οφείλει να λογοδοτήσει γι' αυτό και να ασχοληθεί -έστω και τώρα- με την ασφάλεια του κάθε πολίτη αυτής της χώρας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΚΙΝΑΛ: Η κυβέρνηση μεταφέρει στους πολίτες τις ευθύνες για τον κορονοϊό

Άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Παρακολουθούσαν το σπίτι οι αδίστακτοι κακοποιοί - Τα βασανιστήρια που έζησε η οικογένεια

MUST READ

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Που στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας