Ο εφοπλιστής Ιάκωβος Τσούνης παρασημοφορήθηκε από την Σακελλαροπούλου

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ο εφοπλιστής Ιάκωβος Τσούνης παρασημοφορήθηκε από την Σακελλαροπούλου
« Τιμώ τον πατριώτη που διακρίθηκε για την προσφορά του στην πατρίδα ήδη από την εφηβική του ηλικία» δήλωσε η ΠτΔ.

Το Παράσημο του Μεγαλόσταυρου του Τάγματος της Τιμής δέχθηκε από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο εφοπλιστής Ιάκωβος Τσούνης, σε δείγμα αναγνώρισης της συμβολής τους στην ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ελλάδας.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας, η κ. Σακελλαροπούλου δήλωσε ότι «με ιδιαίτερη χαρά και ευγνωμοσύνη απονέμω σήμερα τον Μεγαλόσταυρο του Τάγματος της Τιμής στον κύριο Ιάκωβο Τσούνη.

Τιμώ τον πατριώτη που διακρίθηκε για την προσφορά του στην πατρίδα ήδη από την εφηβική του ηλικία, όταν στα 16 του χρόνια κατατάχθηκε εθελοντής στον ελληνικό στρατό και πολέμησε στο αλβανικό μέτωπο.

Τον ρέκτη επιχειρηματία που δεν επαναπαύθηκε στις επιτυχίες του, αλλά έθεσε τον εαυτό του στην υπηρεσία όσων έχουν ανάγκη, ενισχύοντας το έργο συλλόγων, ιδρυμάτων, επιτροπών και φορέων».

Ο κ. Τσούνης ευχαρίστησε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την τιμή που του έγινε, αφηγήθηκε τις εμπειρίες του από το Αλβανικό Έπος που τον οδήγησαν στην απόφασή του να βρίσκεται πάντα αρωγός των Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ επεσήμανε ότι η ανιδιοτελής προσφορά προς την πατρίδα αποτελεί ύψιστο καθήκον.

Στην τελετή επίδοσης του Παρασήμου του Μεγαλόσταυρου της Τιμής στον κ. Τσούνη παρέστησαν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής και ο Επίτιμος Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Στρατού Αρχηγός Γ.Ε.ΕΘ.Α. Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider