Στη Σύνοδο θα θέσει το θέμα της τουρκικής προκλητικότητας ο Μητσοτάκης – Τι είπε με τον Σαρλ Μισέλ

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Στη Σύνοδο θα θέσει το θέμα της τουρκικής προκλητικότητας ο Μητσοτάκης – Τι είπε με τον Σαρλ Μισέλ
Ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για τη νέα παράνομη τουρκική NAVTEX για έρευνες νοτίως του Καστελόριζου.

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ, είχε τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως άλλωστε είχε προαναγγείλει ο Στέλιος Πέτσας.

Στη διάρκεια της επικοινωνίας, ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για τη νέα παράνομη τουρκική NAVTEX για έρευνες νοτίως του Καστελόριζου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισήμανε στον Σαρλ Μισέλ ότι θα θέσει στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 15ης-16ης Οκτωβρίου τη νέα αυτή μονομερή ενέργεια, που αποτελεί σοβαρή κλιμάκωση από την πλευρά της Τουρκίας.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ακίνητα: «Τρέχουν» οι τιμές, ποιοι παράγοντες επηρεάζουν - Η τάση και οι ακριβές περιοχές

Φορολογικές δηλώσεις 2026: Ποιοι υποβάλλουν για πρώτη φορά - Τι ισχύει για τους 18άρηδες

Σχεδόν το 70% των Ελλήνων μένει σε δικό του σπίτι - Σε ποια χώρα το ποσοστό είναι 94%

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider