Ελλάδα
07-07-2020 | 12:42

Μητσοτάκης: Ένας χρόνος διακυβέρνησης - Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη (vid)

Μοιράσου το
Μητσοτάκης: Ένας χρόνος διακυβέρνησης - Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη (vid)

Για την εμπιστοσύνη τους ευχαριστεί τους πολίτες της χώρας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την επέτειο από τον ένα χρόνο διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός στο μήνυμα του ανέφερε πως «λίγοι θα περίμεναν πως μέσα από πρωτοφανείς περιπέτειες θα χτίζαμε και πάλι την εθνική μας αυτοπεποίθηση. Ότι θα πιστεύαμε, ξανά, πως #Ενωμένοι_Μπορούμε. Και αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος για την πατρίδα μας».

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση:

«Μέσα σε μόλις έναν χρόνο, έχουν γίνει άλματα προόδου στην Ελλάδα. Και αυτά τα άλματα δεν έγιναν τυχαία. Έγιναν μετά από σκληρή δουλειά και με τη στήριξη ολόκληρης της κοινωνίας.

Η παγκόσμια συγκυρία επιβάλει σεμνότητα και χαμηλούς τόνους. Αλλά η πορεία της χώρας και τα αποτελέσματα του πρώτου χρόνου διακυβέρνησης έχουν δημιουργήσει αισιοδοξία και ελπίδα.

Το έργο της Κυβέρνησης είναι πολύ πυκνό για να χωρέσει σε ένα μικρό βίντεο. Εστιάζουμε στη συλλογική εμπειρία των πολιτών όπως τη διαμόρφωσαν οι δύο μεγάλες κρίσης του Έβρου και του Κορωνοϊού, αλλά και την εντυπωσιακή πρόοδο στην ψηφιοποίηση του κράτους. Και δίνουμε έμφαση στην τήρηση μίας μεγάλης υπόσχεσης που κάναμε στις εκλογές του Ιουλίου. Επιβεβαιώσαμε το κεντρικό μας σύνθημα: πως οι Έλληνες, Ενωμένοι Μπορούμε.

Και αυτό είναι το πιο σημαντικό κέρδος για την Πατρίδα μας».

Δείτε την ανάρτηση του Πρωθυπουργού με το σχετικό video: 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.