Παρέμβαση Μητσοτάκη: Καλεί στο Μαξίμου τους δημάρχους και τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Παρέμβαση Μητσοτάκη: Καλεί στο Μαξίμου τους δημάρχους και τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου
Η συνάντηση προγραμματίζεται για αύριο Πέμπτη το απόγευμα στις 5 στο Μέγαρο Μαξίμου.

Τους δημάρχους του Βορείου Αιγαίου και τον περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη καλεί στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να εκτονωθεί η ένταση που έχει δημιουργηθεί για τα κλειστά κέντρα.

Η συνάντηση προγραμματίζεται για αύριο Πέμπτη το απόγευμα στις 5. Σε αυτή θα συμμετέχει, μεταξύ άλλων, και ο δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος, στη δικαιοδοσία του οποίου ανήκει η περιοχή της Καράβας, όπου θα γίνει η νέα κλειστή δομή.

Η κατάσταση στη Λέσβο είναι έκρυθμη από το πρωί, με τραυματίες από συγκρούσεις αστυνομίας - διαδηλωτών, ενώ στη Χίο σημειώθηκαν πρωτοφανή επεισόδια, με επίθεση σε ξενοδοχείο όπου διαμένουν άντρες των ΜΑΤ που μετακινήθηκαν στη Χίο από την Αθήνα για να ενισχύσουν τα μέτρα ασφαλείας.

Πηγή: Reader.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

ΕΥΔΑΠ: Προτείνει σταθερά οικιακά τιμολόγια, αύξηση στα πάγια και τέλος αποχέτευσης από το 2026

Οι πιο «χρυσές» ομάδες του 2025

Hydra Rock: «Μαζεύει» εγκρίσεις το mega σύνθετο τουριστικό project των 474,6 εκατ. του Γ. Βαρδινογιάννη

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider