Τέλος του «εμπάργκο» του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΙ

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Τέλος του «εμπάργκο» του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΙ
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Σήμερα Τρίτη θα μιλήσει στο ΣΚΑΙ ο Αλέξης Τσίπρας.

Πέντε μέρες πριν τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, ο Αλέξης Τσίπρας φαίνεται πως αποφάσισε να άρει οριστικά και όχι μόνο για τον εαυτό του, το εμπάργκο στον ΣΚΑI. Ο ίδιος άλλωστε δίνει απόψε το βράδυ συνέντευξη στον σταθμό του Φαλήρου, λήγοντας πρακτικά ένα εμπάργκο που κράτησε έναν ολόκληρο χρόνο.

Αυτό, παρά το γεγονός πως τόσο ο Δημήτρης Σεβαστάκης, όσο και ο Σάκης Παπαδόπουλος που βρέθηκαν στον ΣΚΑΪ, πριν το τέλος του εμπάργκο, δέχθηκαν σφοδρότατη κριτική από τους συντρόφους τους.

Την Τετάρτη, στον σταθμό θα εμφανίστεί σύμφωνα με πληροφορίες η υπουργός Εργασίας και εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου. Η ανακοίνωση του τέλος του εμπάργκο, αναμένεται να ανακοινωθεί από τον πρωθυπουργό, το βράδυ στην συνέντευξή του.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ολυμπιακός - Ρεάλ: Πόσα χρήματα διεκδικούν στον τελικό της Ευρωλίγκας

Σενάριο επαναφοράς του 13ου μισθού στο Δημόσιο εξετάζει η κυβέρνηση - «Ζυγίζει» το δημοσιονομικό κόστος

Forbes: Οι 10+1 πιο ακριβοπληρωμένοι αθλητές του 2026

Φόρτωση BOLM...
reader insider