Θερμή υποδοχή στον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέτσοβο

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Θερμή υποδοχή στον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέτσοβο
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Ο Δήμος Μετσόβου χάρισε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ένα φωτογραφικό λεύκωμα αλλά και μια... γκλίτσα.

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν οι κάτοικοι του Μετσόβου στον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, που έφθασε στην περιοχή, ακριβώς στις 12 το μεσημέρι.

Τον υποδέχθηκαν ο βουλευτής του νομού, Κ. Τασούλας, ο περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Καχριμάνης και οι υποψήφιοι της ΝΔ στις επικείμενες εκλογές.

Ο κόσμος τού ευχόταν «καλή δύναμη», ενώ ένας ηλικιωμένος του είπε, «εμείς δεν ψηφίζουμε κόμματα, ψηφίζουμε πρόσωπα», με τον κύριο Μητσοτάκη να του απαντά, «ωραία αυτό θα λες και εσύ, ότι ψηφίζεις Κυριάκο».

Ένας άλλος ηλικιωμένος του ζήτησε να στηρίξει τη μεσαία τάξη ενώ εντύπωση προκάλεσε ένας τρίτος, ο οποίος παρότι ζει πλέον στη Λάρισα, επέστρεψε στο Μέτσοβο, μόνο και μόνο για να συνομιλήσει μαζί του.

Ο Δήμος Μετσόβου χάρισε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ένα φωτογραφικό λεύκωμα αλλά και μια γκλίτσα.

Εν συνεχεία ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφθηκε την Πινακοθήκη, όπου και εξέφρασε το θαυμασμό του για τα έργα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ποδαρικό της ΕΛΑΣ με πέσιμο στο ΠΑΣΟΚ - Ο Τσίπρας συσπειρώνει… τη ΝΔ - Οι απόντες και οι παρόντες στο Θησείο

Φορο-απόβαση στα νησιά με ΑΙ, drones και «μυστικούς» εφοριακούς

Τι αλλάζει στις προσλήψεις με το νομοσχέδιο για την ίση αμοιβή

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider