Γιατί να ασφαλιστώ

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Γιατί να ασφαλιστώ
Ο τελευταίος χρόνος που πέρασε άλλαξε τον τρόπο που σκεφτόμαστε και βλέπουμε τα πράγματα και μας έδωσε πολύ καλά να καταλάβουμε ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Ο τελευταίος χρόνος που πέρασε άλλαξε τον τρόπο που σκεφτόμαστε και βλέπουμε τα πράγματα και μας έδωσε πολύ καλά να καταλάβουμε ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Εστιάσαμε στα σημαντικά, αγωνιώντας για την υγεία τη δική μας και των ανθρώπων που αγαπάμε πολύ περισσότερο τώρα, αφού η ένταση και το μέγεθος της υγειονομικής κρίσης πραγματικά ξεπέρασε τη φαντασία μας και δοκίμασε τα όρια μας.

Αν κάτι αναδείχθηκε την περίοδο του covid 19, αυτό είναι η ιδιωτική ασφάλιση. Μια πράξη προνοητικότητας και ένα δίχτυ προστασίας για εμάς και την οικογένειά μας.

Η θωράκιση έναντι στο απρόβλεπτο, στο απρόοπτο, σε αυτό που δεν μπορούμε να ορίσουμε ή να διαχειριστούμε με τις δυνάμεις μας είναι εγγυημένα η ιδιωτική ασφάλιση! Στη πραγματικότητα, ενώ πολλοί άνθρωποι αντιλαμβάνονται ότι χρειάζεται να ασφαλιστούν, η αναβλητικότητα στο να εξετάσουν αυτό το ενδεχόμενο και η έλλειψη γνώσης για την αξία της ιδιωτικής ασφάλισης, τους κάνει να υπερεκτιμούν το κόστος και να μένουν με λανθασμένες εντυπώσεις όσον αφορά τις τιμές των συμβολαίων.

Η απάντηση στο ερώτημα γιατί να επιλέξω ιδιωτική ασφάλιση δεν είναι μία! Είναι εκατοντάδες!

Η ασφάλιση είναι η ιδανικότερη λύση για την αντιμετώπιση δύσκολων καταστάσεων και οικονομικών προβλημάτων που μπορεί να δημιουργήσουν διάφοροι αναπάντεχοι κίνδυνοι στη ζωή μας. Σεισμός, πυρκαγιά, τροχαίο ατύχημα, εργατικό ατύχημα, πλημμύρα, κλοπή, επαγγελματικοί κίνδυνοι, απώλεια εισοδήματος, ασθένεια, αδυναμία εργασίας και πόσα άλλα! Φανταστείτε την ασφάλιση σαν έναν "κουμπαρά" που γεμίζει με χρήματα που καταβάλουν οι ασφαλισμένοι τα οποία σε κάθε περίπτωση η ασφαλιστική εταιρία θα υπολογίσει με τα κατάλληλα εργαλεία που διαθέτει, ώστε να είναι για τον κάθε ένα ένα προσιτό ποσό που θα εξασφαλίζει τη συστηματική καταβολή τους χωρίς άγχος και προβληματισμό. Τα συμβόλαια είναι πάντα εξατομικευμένα. Ο ασφαλιστικός σύμβουλος συνυπολογίζει την οικονομική δυνατότητα του ασφαλισμένου, το επίπεδο διαβίωσης, τις οικονομικές του υποχρεώσεις, την οικογενειακή του κατάσταση, τις ανάγκες του και τα εξαρτώμενα μέλη. Έτσι, ο ασφαλισμένος αποκτά ένα αξιόπιστο δίχτυ προστασίας που του εξασφαλίζει την υποστήριξη που χρειάζεται, για να αντιμετωπίσει οποιονδήποτε κίνδυνο ή αναποδιά!

Κάντε την έξυπνη κίνηση! Απολαύστε τη ζωή τώρα και στο μέλλον χωρίς το άγχος της διαχείρισης του κινδύνου

Ο ασφαλισμένος απολαμβάνει τη ζωή χωρίς το άγχος του αναπάντεχου, αφού η ασφαλιστική εταιρία μέσω του “κουμπαρά” που αναφέραμε παραπάνω και σύμφωνα με τα όσα το εξατομικευμένο του συμβόλαιο ορίζουν, θα διαθέσει τα χρήματα, ώστε να ανταπεξέλθει στις οικονομικές συνέπειες από κάθε κίνδυνο. Προγράμματα όπως το συνταξιοδοτικό εξασφαλίζουν ένα υψηλό βιοτικό επίπεδο στην πιο προχωρημένη ηλικία, ενώ υπάρχουν και άλλα διαθέσιμα προγράμματα αποταμίευσης που εγγυώνται διαθέσιμα κεφάλαια για την περαιτέρω εκπαίδευση εξαρτώμενων μελών (π.χ. ένα μεταπτυχιακό στο εξωτερικό) ή ένα επαγγελματικό τους ξεκίνημα.

Η ιδιωτική ασφάλιση δεν είναι πολυτέλεια! Είναι σιγουριά! Είναι προστασία! Είναι μία άκρως προσιτή λύση για μια ξέγνοιαστη ζωή, χωρίς επιπλέον άγχος!

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

23:57

Μαγιάρ: Η Ουγγαρία θα εκτελέσει το διεθνές ένταλμα σύλληψης του Νετανιάχου

23:44

Ρωσία: Ο Πούτιν απέπεμψε υπουργό μετά τις μαζικές θανατώσεις βοοειδών στη Σιβηρία

23:38

Πιστόριους: «Η Γερμανία πρέπει να κάνει περισσότερα για την ασφάλεια της Ευρώπης»

23:22

Η συμφωνία σύνδεσης ΕΕ - Ισραήλ στο τραπέζι των ΥΠΕΞ την Τρίτη

23:09

Ήπιες απώλειες στην Wall Street λίγο πριν την εκπνοή της εκεχειρίας

22:45

Μπακογιάννης: «Κανονικότητα η εγκατάλειψη στην Αθήνα»

22:31

Δέσμευση Ερντογάν για «δρακόντεια» μέτρα οπλοκατοχής στην Τουρκία

22:20

Ράλι για το πετρέλαιο με το βλέμμα στο Ισλαμαμπάντ: Στα 95 δολάρια το Brent, στο +7% το WTI

22:14

Έβδομη μέρα χωρίς προμήθειες η Λέσβος - Μπλόκο κτηνοτρόφων στο λιμάνι

22:01

ΤΗΕΟΝ: Πρόταση για μέρισμα 0,31 ευρώ ανά μετοχή

21:52

Πτώση 1% και χαμηλό 7 ημερών για χρυσό

21:42

Χατζηδάκης: Ενότητα, σοβαρότητα και σταθερό τιμόνι χρειάζεται η Ελλάδα του 2030

21:33

Αυξήθηκαν τα σεξουαλικά εγκλήματα και στην παραβατικότητα παιδιών στη Γερμανία το 2025

21:24

Τραμπ: «Η νέα συμφωνία με το Ιράν θα είναι καλύτερη από του 2015, όλα θα συμβούν σχετικά γρήγορα»

21:16

Στο 29,36% υποχώρησε η συμμετοχή του Δημοσίου στην CrediaBank μετά την ΑΜΚ

21:12

Γαλλία και Πολωνία θα κατασκευάσουν τηλεπικοινωνιακό δορυφόρο για τον πολωνικό στρατό

20:57

Μητσοτάκης: «Προικίζουμε την Κρήτη με υποδομές για τα επόμενα 50 χρόνια»

20:46

Δούκας: Η Αθήνα έχει εξελιχθεί σε αυτόνομο και ισχυρό προορισμό

20:32

Λαγκάρντ: «Περιπλέκεται το έργο της ΕΚΤ» - Οι 2 παράγοντες αβεβαιότητας από Μ. Ανατολή

20:30

Πολιτική ανατροπή στη Βουλγαρία με σαρωτική νίκη Ράντεφ - Η επόμενη μέρα

20:23

Εμπρηστική επίθεση σε ΙΧ στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου

20:17

Ελιζέ: «Η επίσκεψη Μακρόν στην Αθήνα θα αναδείξει τους ιστορικούς δεσμούς Γαλλίας - Ελλάδας»

20:05

Πάνω από 71 δισ. δολάρια χρειάζονται για ανοικοδόμηση της Γάζας ως το 2036

19:53

Νέες ισραηλινές επιδρομές στον Λίβανο παρά την εκεχειρία που είναι σε ισχύ

19:40

Γουόρς: «Η Fed θα πρέπει να παραμείνει ανεξάρτητη από πολιτικές επιρροές»

19:31

Συνάντηση Φλωρίδη με Κοβέσι την επόμενη Τετάρτη - Άγνωστη η ατζέντα

19:23

Πτώση στις ευρωαγορές υπό τον φόβο no deal ΗΠΑ - Ιράν

19:19

Έκκληση Μακρόν σε ΗΠΑ - Ιράν για αποκλιμάκωση εν μέσω έντασης στα Στενά του Ορμούζ

19:08

Δυτική Όχθη: Ισραηλινοί υπουργοί γιόρτασαν την επανίδρυση εβραϊκού οικισμού

18:56

Έλαστρον: Αύξηση 78% στα EBITDA το 2025 - Στα 12,6 εκατ. ευρώ

gazzetta
gazzetta reader insider insider