Γιατί να ασφαλιστώ

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Γιατί να ασφαλιστώ
Ο τελευταίος χρόνος που πέρασε άλλαξε τον τρόπο που σκεφτόμαστε και βλέπουμε τα πράγματα και μας έδωσε πολύ καλά να καταλάβουμε ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Ο τελευταίος χρόνος που πέρασε άλλαξε τον τρόπο που σκεφτόμαστε και βλέπουμε τα πράγματα και μας έδωσε πολύ καλά να καταλάβουμε ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Εστιάσαμε στα σημαντικά, αγωνιώντας για την υγεία τη δική μας και των ανθρώπων που αγαπάμε πολύ περισσότερο τώρα, αφού η ένταση και το μέγεθος της υγειονομικής κρίσης πραγματικά ξεπέρασε τη φαντασία μας και δοκίμασε τα όρια μας.

Αν κάτι αναδείχθηκε την περίοδο του covid 19, αυτό είναι η ιδιωτική ασφάλιση. Μια πράξη προνοητικότητας και ένα δίχτυ προστασίας για εμάς και την οικογένειά μας.

Η θωράκιση έναντι στο απρόβλεπτο, στο απρόοπτο, σε αυτό που δεν μπορούμε να ορίσουμε ή να διαχειριστούμε με τις δυνάμεις μας είναι εγγυημένα η ιδιωτική ασφάλιση! Στη πραγματικότητα, ενώ πολλοί άνθρωποι αντιλαμβάνονται ότι χρειάζεται να ασφαλιστούν, η αναβλητικότητα στο να εξετάσουν αυτό το ενδεχόμενο και η έλλειψη γνώσης για την αξία της ιδιωτικής ασφάλισης, τους κάνει να υπερεκτιμούν το κόστος και να μένουν με λανθασμένες εντυπώσεις όσον αφορά τις τιμές των συμβολαίων.

Η απάντηση στο ερώτημα γιατί να επιλέξω ιδιωτική ασφάλιση δεν είναι μία! Είναι εκατοντάδες!

Η ασφάλιση είναι η ιδανικότερη λύση για την αντιμετώπιση δύσκολων καταστάσεων και οικονομικών προβλημάτων που μπορεί να δημιουργήσουν διάφοροι αναπάντεχοι κίνδυνοι στη ζωή μας. Σεισμός, πυρκαγιά, τροχαίο ατύχημα, εργατικό ατύχημα, πλημμύρα, κλοπή, επαγγελματικοί κίνδυνοι, απώλεια εισοδήματος, ασθένεια, αδυναμία εργασίας και πόσα άλλα! Φανταστείτε την ασφάλιση σαν έναν "κουμπαρά" που γεμίζει με χρήματα που καταβάλουν οι ασφαλισμένοι τα οποία σε κάθε περίπτωση η ασφαλιστική εταιρία θα υπολογίσει με τα κατάλληλα εργαλεία που διαθέτει, ώστε να είναι για τον κάθε ένα ένα προσιτό ποσό που θα εξασφαλίζει τη συστηματική καταβολή τους χωρίς άγχος και προβληματισμό. Τα συμβόλαια είναι πάντα εξατομικευμένα. Ο ασφαλιστικός σύμβουλος συνυπολογίζει την οικονομική δυνατότητα του ασφαλισμένου, το επίπεδο διαβίωσης, τις οικονομικές του υποχρεώσεις, την οικογενειακή του κατάσταση, τις ανάγκες του και τα εξαρτώμενα μέλη. Έτσι, ο ασφαλισμένος αποκτά ένα αξιόπιστο δίχτυ προστασίας που του εξασφαλίζει την υποστήριξη που χρειάζεται, για να αντιμετωπίσει οποιονδήποτε κίνδυνο ή αναποδιά!

Κάντε την έξυπνη κίνηση! Απολαύστε τη ζωή τώρα και στο μέλλον χωρίς το άγχος της διαχείρισης του κινδύνου

Ο ασφαλισμένος απολαμβάνει τη ζωή χωρίς το άγχος του αναπάντεχου, αφού η ασφαλιστική εταιρία μέσω του “κουμπαρά” που αναφέραμε παραπάνω και σύμφωνα με τα όσα το εξατομικευμένο του συμβόλαιο ορίζουν, θα διαθέσει τα χρήματα, ώστε να ανταπεξέλθει στις οικονομικές συνέπειες από κάθε κίνδυνο. Προγράμματα όπως το συνταξιοδοτικό εξασφαλίζουν ένα υψηλό βιοτικό επίπεδο στην πιο προχωρημένη ηλικία, ενώ υπάρχουν και άλλα διαθέσιμα προγράμματα αποταμίευσης που εγγυώνται διαθέσιμα κεφάλαια για την περαιτέρω εκπαίδευση εξαρτώμενων μελών (π.χ. ένα μεταπτυχιακό στο εξωτερικό) ή ένα επαγγελματικό τους ξεκίνημα.

Η ιδιωτική ασφάλιση δεν είναι πολυτέλεια! Είναι σιγουριά! Είναι προστασία! Είναι μία άκρως προσιτή λύση για μια ξέγνοιαστη ζωή, χωρίς επιπλέον άγχος!

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

09:53

Παπαθανάσης: Στο ΕΣΠΑ η μετατροπή του πρώην Ταπητουργείου Αγίου Πέτρου Αρκαδίας σε κέντρο πολιτισμού

09:48

Μεντβέντεφ: Η κατάσχεση από την ΕΕ παγωμένων ρωσικών assets μπορεί να δικαιολογήσει πόλεμο

09:45

Στις κορυφαίες τραπεζικές επιλογές της Goldman Sachs η Alpha Bank

09:44

TUV Nord Ελλάς: Ενέργεια, ΑΙ και data centers οι νέοι πυλώνες ανάπτυξης

09:38

Ουκρανία, εμπόριο, διμερείς σχέσεις στην ατζέντα Μακρόν και Σι στο Πεκίνο

09:33

CrediaBank: Το πρώτο κατάστημα Νέας Εμπειρίας στην Κρήτη ανοίγει τις πόρτες του στο Ηράκλειο

09:23

Κακοκαιρία Byron: Σε κόκκινο συναγερμό η Αττική - Ισχυρές καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι

09:15

Παπασταύρου: H ενέργεια αλλάζει τη γεωπολιτική αρχιτεκτονική, με την Ελλάδα ως κεντρικό πυλώνα

09:08

Σε θέση μάχης χιλιάδες αγρότες - Κλειστοί δρόμοι και νέες αποφάσεις στα οδοφράγματα

08:52

H DeepSeek ξαναχτυπά: Δύο νέα μοντέλα βάζουν πίεση σε Google και OpenAI

08:40

Εντός της ημέρας η συνάντηση Γουίτκοφ με τον Ουκρανό διαπραγματευτή στη Φλόριντα

08:28

Οι παρενέργειες από τις νέες εφαρμογές ΑΙ που «ανασταίνουν» θανόντες

08:12

Εφορία: Από ελεγκτικό κόσκινο εκατοντάδες φάκελοι μεταβίβασης πρώτης κατοικίας και χρηματικές γονικές παροχές

08:07

Foot Locker: Πώς προχωρά η ανάπτυξη του δικτύου στην Ελλάδα - Τα καταστήματα

08:05

Τα 10 καλύτερα εστιατόρια του 2025 σύμφωνα με τη La Liste

08:00

Χωρίς ταξί και σήμερα η Αθήνα - Παράταση της απεργίας

07:50

Τηλεφωνική επικοινωνία Μαδούρο - Τραμπ: «Ευπρόσδεκτος» ο διάλογος

07:45

Ηλεκτρισμός: «Στο μικροσκόπιο» ελλείμματα 770 εκατ. στην αγορά - Οι υποψήφιες λύσεις

07:40

Η Πράσινη Οικονομία των 5 τρισ. δολαρίων: Το νέο οικονομικό στοίχημα που αλλάζει τον κόσμο

07:33

ΕΦΚΑ: Ρεκόρ έτους με 20.552 αιτήσεις συνταξιοδότησης τον Σεπτέμβριο - Προβλέψεις για πάνω από 210.000 αιτήσεις το 2025

07:29

Αέριο: Νέα συμφωνία για τον Κάθετο Διάδρομο - Μεγαλύτερες ποσότητες μέσω της «αρτηρίας» Ελλάδας - Ουκρανίας

07:26

Μακρόν σε Σι: Καθοριστική η συνεργσία της Κίνας για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία

07:23

Ολυμπία Οδός: Ολοκληρώνεται το μεγάλο οδικό μέτωπο «Ελευσίνα - Πάτρα - Πύργος» - Αλλάζει ο χάρτης των μεταφορών

07:18

Συνεργασία Ελλάδας - Βουλγαρίας - Ρουμανίας για τον Κάθετο Διάδρομο Αιγαίου - Μαύρης Θάλασσας

07:17

Κούρεμα οφειλών 4,88 δισ. ευρώ μέσω Εξωδικαστικού - Πόσα και τι δάνεια ρύθμισαν οι servicers

07:13

Aktor: Σε επενδύσεις, εξαγορές και δανεισμό τα 140 εκατ. του retail bond - «Βλέπει» EBITDA 460 εκατ. το 2030

07:08

Βιομηχανικό ρεύμα: Σε τρεις πυλώνες η στήριξη - Η «δεξαμενή» των δικαιούχων

07:04

Επέστρεψε - Φουλ επίθεση σε ΠΑΣΟΚ και ηγεσίες μικροκομματιδίων - Ζητά επανίδρυση και οργανωτική υπόσταση της δημοκρατικής παράταξης

07:00

Οι φήμες για deals - Τι γίνεται με τα spread - Το ράλι και το παρελθόν

23:52

ΠΑΣΟΚ για Τσίπρα: «Παίζει το παιχνίδι του Μητσοτάκη»

gazzetta
gazzetta reader insider insider