«Άλμα» 55% στις εισπράξεις των μουσείων τον Φεβρουάριο

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
«Άλμα» 55% στις εισπράξεις των μουσείων τον Φεβρουάριο
Αύξηση κατά 55,1% κατέγραψαν τον Φεβρουάριο του 2025 σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2024 οι εισπράξεις των μουσείων, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η ΕΛΣΤΑΤ.

Αύξηση κατά 55,1% κατέγραψαν τον Φεβρουάριο του 2025 σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2024 οι εισπράξεις των μουσείων, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η ΕΛΣΤΑΤ. Παράλληλα, καταγράφηκε μείωση των επισκεπτών κατά 2,6% και των επισκεπτών ελεύθερης εισόδου κατά 12,3%.

Κατά το δίμηνο Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2025 παρατηρείται αύξηση, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2024, κατά 3,6% στους επισκέπτες των μουσείων, κατά 0,7% στους επισκέπτες ελεύθερης εισόδου και κατά 49,1% στις αντίστοιχες εισπράξεις.

Στους αρχαιολογικούς χώρους, κατά το μήνα Φεβρουάριο 2025 σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2024, καταγράφεται μείωση των επισκεπτών κατά 8,7%, των επισκεπτών ελεύθερης εισόδου κατά 14,7% και αύξηση των αντίστοιχων εισπράξεων κατά 4,4%.

Στους αρχαιολογικούς χώρους, κατά το δίμηνο Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου 2025, παρατηρείται αύξηση σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του έτους 2024 κατά 3,5% στους επισκέπτες, μείωση κατά 3,9% στους επισκέπτες ελεύθερης εισόδου και αύξηση κατά 9,6% στις αντίστοιχες εισπράξεις.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

IRC Ελληνικού: «Ψηλώνει» το τουριστικό project με καζίνο των ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ - Hard Rock

Αυθαίρετα: Τέλος χρόνου στις 31 Μαρτίου - Πρόστιμα και συνέπειες για ακίνητα, μεταβιβάσεις

Στα 446,87 ευρώ αυξάνεται η εθνική σύνταξη το 2026 - Οι 10 ειδικές παροχές που συμπαρασύρει

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider