ΥΠΟΙΚ Ιταλίας: O νέος κρατικός προϋπολογισμός θα απαιτήσει θυσίες για όλους

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
ΥΠΟΙΚ Ιταλίας: O νέος κρατικός προϋπολογισμός θα απαιτήσει θυσίες για όλους
Ο Ιταλός υπουργός Οικονομικών, Τζανκάρλο Τζορτζέτι, δήλωσε σήμερα ότι «ο νέος κρατικός προϋπολογισμός της χώρας θα απαιτήσει θυσίες για όλους.

Ο Ιταλός υπουργός Οικονομικών, Τζανκάρλο Τζορτζέτι, δήλωσε σήμερα ότι «ο νέος κρατικός προϋπολογισμός της χώρας θα απαιτήσει θυσίες για όλους».

«Θα φορολογηθούν τα έσοδα και τα κέρδη, είναι μια προσπάθεια στην οποία θα κληθεί να πάρει μέρος ολόκληρη η χώρα. Φυσικά πρόσωπα, αλλά και μικρές, μεσαίες και μεγάλες εταιρίες», πρόσθεσε ο Ιταλός υπουργός.

Μετά από την δήλωση αυτή του Τζορτζέτι, σε Φόρουμ του Bloomberg, το χρηματιστήριο του Μιλάνου υποχώρησε κατά 1,5%.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Στις 26 Μαρτίου η ανακοίνωση του νέου κατώτατου μισθού - Συνετή αύξηση εισηγείται η Νίκη Κεραμέως

«Δια χειρός» ΤΕΡΝΑ το οικιστικό project «Park Rise» της Lamda στο Ελληνικό

Τράπεζα που δάνειζε χρήματα σε πάπες και αυτοκράτορες βγαίνει προς πώληση

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider