Φορολοταρία: Έγινε η κλήρωση για τις συναλλαγές Νοεμβρίου - Δείτε αν κερδίσατε από 1.000 ως 50.000 ευρώ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Φορολοταρία: Έγινε η κλήρωση για τις συναλλαγές Νοεμβρίου - Δείτε αν κερδίσατε από 1.000 ως 50.000 ευρώ
H χριστουγεννιάτικη φορολοταρία της ΑΑΔΕ που μοιράζει «μοιράζει» από 1.000 ευρώ και 50.000 ευρώ σε τυχερούς φορολογούμενους πραγματοποιήθηκε σήμερα 19 Δεκεμβρίου.

H χριστουγεννιάτικη φορολοταρία της ΑΑΔΕ που μοιράζει «μοιράζει» από 1.000 ευρώ και 50.000 ευρώ σε τυχερούς φορολογούμενους πραγματοποιήθηκε σήμερα 19 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για την 24η δημόσια κλήρωση και αφορά στις ηλεκτρονικές συναλλαγές που πραγματοποιήθηκαν τον Νοέμβριο 2023.

Να σημειωθεί, ότι από την σούπερ χριστουγεννιάτικη κλήρωση εξαιρούνται όσοι έχουν κερδίσει έπαθλο 50.000 ευρώ σε μηνιαία κλήρωση. Τα ποσά που θα κερδίζουν κάθε μήνα οι φορολογούμενοι είναι τα εξής:

  • 1 τυχερός κερδίζει 50.000 ευρώ
  • 5 τυχεροί κερδίζουν 20.000 ευρώ ο καθένας
  • 50 τυχεροί κερδίζουν 5.000 ευρώ ο καθένας
  • 500 τυχεροί κερδίζουν 1.000 ευρώ ο καθένας

Το ποσό που θα λάβουν οι 12 υπερτυχεροί είναι αφορολόγητο και ακατάσχετο. Επίσης θα κληρωθούν και μικρότεροι λαχνοί των 1.000 ευρώ από τα αδιάθετα ποσά των προηγούμενων κληρώσεων. Οι φορολογούμενοι που κληρώθηκαν, θα ειδοποιηθούν τόσο με μήνυμα στη θυρίδα τους στο myAADE, αλλά και με e-mail.

Για την καταβολή του επάθλου, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχει δηλώσει ο φορολογούμενος τον τραπεζικό του λογαριασμό σε μορφή ΙΒΑΝ στον διαδικτυακό τόπο της ΑΑΔΕ (www.aade.gr), στην επιλογή myAADE – «Μητρώο & Επικοινωνία» – Δήλωση Λογαριασμού ΙΒΑΝ.

  1. Οι φορολογούμενοι μπορούν να δουν τους τυχερούς λαχνούς ΕΔΩ.
  2. Για είσοδο στην εφαρμογή, EΔΩ

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι κάποιοι από τους κληρωθέντες δεν έχουν δηλώσει ΙΒΑΝ, η ΑΑΔΕ θα επικοινωνήσει μαζί τους και τηλεφωνικά.

Τα ποσά που μοιράζονται από τη φορολοταρία που διενήργησε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν θεωρούνται εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμία κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Η σούπερ φορολοταρία

Τις επόμενες ημέρες έρχεται η σούπερ φορολοταρία η οποία θα μοιράσει έως 100.000 ευρώ στους τυχερούς φορολογούμενους που χρησιμοποιούν ηλεκτρονικό χρήμα στις καθημερινές συναλλαγές τους.

Πρόκειται για την προτελευταία φορολοταρία της χρονιά καθώς η τελευταία θα πραγματοποιηθεί πριν την εκπνοή του έτους. Από τη χριστουγεννιάτικη κλήρωση 12 υπερ-τυχεροί φορολογούμενοι θα κερδίσουν 100.000 ευρώ ο καθένας. Το ποσό που θα λάβουν θα είναι αφορολόγητο και ακατάσχετο. Οι υπερ-τυχεροί φορολογούμενοι θα ειδοποιηθούν άμεσα με μήνυμα στη θυρίδα τους στο myAADE και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Κομισιόν: Εγκρίθηκε ελληνικό σχέδιο ύψους 150 εκατ. ευρώ για τη στήριξη εταιρειών έντασης ενέργειας

Έρχονται τα πλωτά «lego» νοσοκομεία - 250 εκατ. ευρώ αναζητά ο Γερμανός Ulrich Marseille

Χατζηδάκης: Πόροι 3,4 δισ. ευρώ από το ΤΑΑ και το νέο ΕΣΠΑ για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της οικονομίας

gazzetta
gazzetta reader insider insider